in

Zomer single Evert van Huygevoort ‘Blijf de hele avond bij mij’

Evert van Huygevoort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Evert van Huygevoort‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’ is de titel van de gloednieuwe single van de in Eindhoven geboren, maar in Ettenleur woonachtige zanger Evert van Huygevoort (28). Het is de opvolger van ‘Laten We Gaan Dansen’ waarmee Evert veel succes wist te oogsten.

Veelbelovende Evert van Huygevoort

Het gaat dan ook erg goed met de veelbelovende Evert van Huygevoort. Zijn voorgaande 3 singles bleken erg populair op YouTube en de streaming-portals. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’.

Casper Janssen

De productie lag wederom in handen van Sonic Solutions en de tekst werd geschreven door Casper Janssen (Dennis Jones). Het resultaat is een dansbare track met een catchy melodie, welke zich uitstekend leent voor de zomer. De verwachtingen zijn hooggespannen en Evert hoopt hiermee een stapje hoger te komen op de ladder. De sterren staan gunstig…

CD Presentatie

Afgelopen zondag 30 juni werd “Blijf de hele avond bij mij” gepresenteerd in een uitverkocht café “De Haagse Poort” te Breda.  Naast een optreden van Evert konden de vele mensen die ondanks het warme weer toch waren gekomen genieten van o.a. Jessica Malfait, Rinus Werrens, Boy Lever, Rudy de Wit e.v.a.  Hoogte punt van de avond was natuurlijk de uitreiking van de nieuwe single door tekstschrijver en plugger Casper Janssen alias zanger Dennis Jones.

Evert van Huygevoort
Foto: Frans Canvas
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Nieuwe feestknaller voor Tim Schalkx en Barry Fest – Ferry de Roze Flamingo

Gianluca

De 17 jarige Gianluca verrast met zomerse debuutsingle ‘Voor mij’