in

Yves Berendse komt met nieuwe single ‘Lust’ en meer…

Yves Berendse

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Yves Berendse LustA.s. vrijdag 13 juli komt de nieuwe single “Lust” van de Zandvoortse zanger Yves Berendse uit. Yves werkte voor deze single weer samen met John van Katwijk die verantwoordelijk is voor de tekst en muziek van deze swingende popsong met pakkende tekst.

Voorloper debuut album

“Lust” is de opvolger van de succesvolle single “Dat is liefde”, en de voorloper van het debuut album “Het einde van het begin”.  Voor dit album werkt Yves samen met ‘TOP’ muzikanten en producers van Nederland die eerder werkte voor artiesten zoals Marco Borsato en Rene Froger. Het album komt uit op 31 augustus.

Live concert in Theater Tuschinski

Het album zal worden gepresenteerd op 4 september tijdens het eerste grote LIVE concert van Yves Berendse (24) in ‘Theater Tuschinski’ te Amsterdam.  Yves laat ons weten dat een droom werkelijkheid wordt. “Ik kwam als kleine jongen vaak in Tuschinski, vooral voor de James Bond films. Om nu als zanger op dat podium te mogen staan en dan ook nog mijn eerste echte album te mogen presenteren is gewoon fantastisch”. 

Biografie Yves

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem.
Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Covers van Gordon tot Rene Froger

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zodoende deed hij veel ervaring op.

Zanglessen

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in buitenland waar Yves in Spanje, Ibiza, Curacao een veel gevraagd zanger is geworden.

Dino Music

Een korte terugblik op 2016 leert dat het voor Yves Berendse een jaar vol ontwikkeling was. De pas 23-jarige zanger uit Zandvoort tekende een platencontract bij Dino Music en zijn single Zin in Jou werd meteen een grote hit in het land en op de radio. Hij zag het aantal optredens sterk toenemen en hij deelde al vele affiches met bekende namen.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist (met o.a. Ik leef niet meer voor jou, Laat me, Mag ik dan bij jou en natuurlijk zijn eigen hits Zin in jou, Voor jou en zijn nieuwe 2017 single Ik wil alleen maar jou) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Buma Talent Award 2016

Tijdens de jaarlijkse Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award 2016 uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

2017

In 2017 verschijnt zijn nieuwe single Ik wil alleen maar jou, wederom geschreven en geproduceerd door het succesvolle team John van Katwijk en Bas van den Heuvel. Opnieuw een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie, dat het op de zenders en in het land weer goed zal doen.  Daarnaast trekt Yves regelmatig het land in samen met mede Gents Danny Nicolay en Danny Froger.

2018

Begin 2018 kwam Yves met de single “Dat is liefde” die wederom weer een hoog meezing gehalte heeft en goed opgepikt word in het land.
Ook wordt er al gewerkt aan zijn eerste album dat moet gaan zorgen voor een continue release van nieuw repertoire, zodat de fanbase van Yves Berendse snel zal toenemen.

Biografie afkomstig van de website Yvesberends.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Marlous Oosting

Marlous Oosting in blijde verwachting van een tweeling

Rox van Driel

Nieuwe single Rox van Driel ‘Jij bent mijn wereld’