in ,

Wolter Kroes komt met juweeltje van een ballade ‘Dat ben jij’

Wolter Kroes Dat ben jij

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wolter Kroes Dat ben jijWolter Kroes heeft weer een schitterende nieuwe single uitgebracht met de titel ‘Dat ben jij’.
Op zijn Facebookpagina schrijft hij vol trots over zijn single;

Lieve muziekvrienden,

De afgelopen 30 jaar heb ik heel veel mooie ballades opgenomen. Met liedjes als Laat Me Los, Ik Ben Je Prooi, Het Seizoen Van Ons en vele andere, heb ik in de loop der jaren een geweldig mooi repertoire mogen opbouwen. En met trots kan ik jullie vertellen dat ik er weer een mooi stuk bij heb.

Met ‘Dat Ben Jij’, die ik samen met Edwin van Hoevelaak heb geschreven, mag ik weer een juweeltje van een track aan mijn setlist toevoegen. Met medewerking van het Metropole Orkest , is dit naar mijn mening een van de mooiste liedjes die ik heb opgenomen in mijn carrière. En één ding, ik ben nog lang niet klaar he! Mijn speciale dank gaat uit naar Ramona Koonings | Koonings The Wedding Palace

Ik ga nog even door! Wij Gaan Nog Even Door! Tot 30 maart in AFAS Live.
Voor meer info: www.wolterkroes.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Perry Zuidam

“Toffe jongens’ videoclip van Perry Zuidam nu online!

Duo Knotsgek

Duo Knotsgek krijgt ‘Liters bier op ‘n doktersrecept’