in

Wilbert lanceert nieuwe zomerhit Laat je gaan (blijf niet staan)

Wilbert

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Laat je gaan is de nieuwe zomerhit van zanger Wilbert

Laat je gaan is de nieuwe zomerhit van zanger Wilbert

Het is volop zomer in Nederland. Bij zomerse temperaturen hoort natuurlijk een vette zomerhit. Laat je gaan (blijf niet staan) is de nieuwe zomerhit van zanger/ Dj Wilbert (Pigmans). Een heerlijk zomers nummer dat de komende maanden zeker niet mag ontbreken in de playlisten van de lokale, regionale en landelijke radiostations!

Een optreden van Wilbert

Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het!. Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

JC-Records

Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records van Jolanda Clement, gaat het in meerdere opzichten crescendo met de zangcarrière van de inmiddels 27-jarige Wilbert. De goedlachse zanger werkte zoals vertrouwd met Kees Tel aan de bewerking van de tekst en muziek voor zijn gloednieuwe single ‘Laat je gaan (blijf niet staan)’. De opvolger van zijn eerder bij JC-Records uitgebrachte singles als ‘Je leeft maar een keer’,  ‘Dansend door de Griekse nacht’ , ‘Wat is het leven zonder liefde’, ‘Duizend Nachten, Duizend Dromen’ , ’Leef en voel je vrij’, en ‘Voel jij ook wat ik voel’ is uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel en het is Peter van Hout van Woods fotografie en Desire Bambacht die wederom de fotografie en het artwork verzorgt hebben voor deze single.

De vrolijke, sprankelende, zeer aanstekelijke en veelbelovende track

De vrolijke, sprankelende, zeer aanstekelijke en veelbelovende track is door insiders nu al gebombardeerd tot een van dé allerbeste van Wilbert..! Kortom het is uitkijken naar de release van deze heerlijke meezinger. De  bijpassende zomerse videoclip die geschoten werd door Reddgell media aan het strand van Verblijfpark Tulderheyde in het Belgische Ravels,  zal binnenkort te zien zijn op de diverse clipkanalen o.a.: TV Oranje & YouTube

De single ‘Laat je gaan (blijf niet staan)’ van Wilbert zal vanaf 9 augustus digitaal worden uitgebracht op platenlabel JC Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC-Travel.  Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

Meer informatie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Maar nog steeds zijn we samen is de nieuwe single van René Wanders

Maar nog steeds zijn we samen is de titel van de nieuwe single van René Wanders

Rudy de Wit covert Ben Cramer met Alles is Anders