in

Wegens groot succes extra concert Willeke Alberti in Afas Live

Willeke Alberti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Willeke Alberti ConcertDe tickets voor ‘’De Show Van Mijn Leven’’ van Willeke Alberti in Amsterdam op 5 oktober gingen zo hard dat de show binnen enkele dagen volledig was uitverkocht. Vandaag voegt Willeke een tweede concert toe aan haar show in AFAS live en staat zij naast zaterdag 5 oktober ook op zondag 6 oktober 2019 op het podium in Amsterdam. Tickets voor deze speciale matinee-voorstelling zijn per direct verkrijgbaar via eventim.nl en willekealberti.nl.

De show van mijn leven

‘’Ik had dit niet durven dromen, maar vind het fantastisch dat er zoveel belangstelling is voor ‘’De Show van Mijn Leven’’. Ik vind het dan ook een enorme eer en ben trots dat ik een tweede show mag aankondigen’’, aldus Willeke Alberti.

60-jarige carriére

‘’De Show Van Mijn Leven’’ is een uniek concert waarbij de grande dame van de Nederlandse muziek samen met het publiek herinneringen ophaalt uit haar ruim 60-jarige carrière. Willeke zal haar eigen hits, duetten die zij met haar vader Willy Alberti zong en de Nederlandstalige klassiekers die haar en vele anderen nog altijd inspireren ten gehore brengen.

Zoon Johnny de Mol

Haar zoon Johnny de Mol en mede-initiatiefnemer van de show heeft regisseur Arie Cupé en producent Tjeerd Oosterhuis gevraagd invulling te geven aan de grote wens van zijn moeder: in aanloop naar haar 75e verjaardag nog een keer groots uitpakken met een show vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes.

Verrassende gastartiesten

Willeke wordt tijdens het concert begeleid door haar eigen band onder leiding van Peter van der Zwaag en nodigt een aantal verrassende gastartiesten uit voor deze speciale avond waaronder Mart Hoogkamer en haar zoon Johnny.

‘Ik bruis van de energie’

Willeke Alberti: “Ik bruis van de energie en ik vind het nog steeds een feest om op het podium te mogen staan. Vorige maand stond ik in een uitverkocht Circustheater Scheveningen, geef diverse optredens in het land en treed ook nog regelmatig met veel plezier op in verzorgingshuizen. En nu als klap op de vuurpijl, mag ik een grote show in mijn geboortestad Amsterdam doen op 5 oktober.

Tijdens de show maken we een reis door de afgelopen 60 jaar. Van de liedjes met mijn vader tot het zingen van mijn eigen hits als Telkens Weer en Samen Zijn. Prachtig om straks herinneringen op te mogen halen met het publiek, een aantal dierbare collega’s en niet te vergeten mijn familie. Ik vind het heel bijzonder om op deze manier alvast mijn 75e verjaardag te mogen vieren”.

Veelvuldig onderscheiden

Tijdens haar rijke muzikale carrière, is Willeke Alberti veelvuldig onderscheiden. Naast diverse gouden en platina platen, ontving zij onder meer een Edison, de Gouden Harp, De Gouden Televizier-Ring, diverse oeuvre awards, de Majoor Bosshardt Prijs en werd zij in 1996 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Haar omvangrijke repertoire bevat onder andere liedjes als Telkens Weer, Carolientje, Spiegelbeeld, Samen Zijn, Ome Jan, De Liefde Van Je Vrienden en de memorabele duetten met haar vader Willy Alberti zoals De Glimlach Van een Kind en Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen.

Poster Willeke Alberti

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Danny Froger

Danny Froger (31) wordt vader!

Rox van Driel

Rox van Driel krijgt “Visite”. En dat loopt NET even anders dan normaal!