Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SterrenHosting is al ruim 2 jaar bezig op het gebied van Webhosting. Waar wij ons vooral in gespecialiseerd hebben is WordPress Hosting. De meeste hostingpartijen zijn niet voorbereid op de capaciteit van een WordPress website, zo`n website gebruikt al vaak te veel geheugen waardoor de website heel traag is of niet genoeg de mogelijkheid heeft om snel te functioneren.

SterrenHosting heeft stabiele WordPress servers, die er voor zorgen dat de website snel laad en altijd online is. Naast stabiele servers bieden wij de Hostingpakketten aan tegen betaalbare prijzen.

Pakket 2

€25,00

Webruimte : 1000 MB
Dataverkeer : 10.000 MB
E-mailadressen : 50
MY SQL : 20
Subdomein : 20
SSL Certificaat : ✓
Domein : NL / .COM / .EU / .BE
Wordpress ondersteuning : ✓
Bestel nu uw hosting pakket

Pakket 3

€30,00

Webruimte : 2000 MB
Dataverkeer : 20.000 MB
E-mailadressen : Unlimited
MY SQL : Unlimited
Subdomein : Unlimited
SSL Certificaat : ✓
Domein : NL / .COM / .EU / .BE
Wordpress ondersteuning : ✓
Bestel nu uw hosting pakket

Webdesign

Alle zorgen voor uw website in één keer voorbij!

Wij begrijpen dat wanneer u net begint met uw bedrijf u een hoop zorgen heeft en u de website er niet bij kan hebben. SterrenHosting neemt dit graag uit handen en regelt dan ook alles voor u!

 • De registratie van uw domeinnaam
 • Uw hostingpakket
 • E-mailadressen voor uw bedrijf
 • Het ontwerp voor uw website (met natuurlijk inbreng van u zelf

Alles om netjes op het internet te verschijnen!

Systeem

Uw website wordt opgezet in een open source systeem genaamd WordPress, SterrenHosting heeft zich door de jaren heen in dit systeem gespecialiseerd en weet de wegen te bewandelen. Echter is het ook mogelijk u als klant een rondleiding te geven door dit systeem, zodat u zelf uw website kunt bijhouden.

Onderhoud

Natuurlijk is het mogelijk dat SterrenHosting uw website bijhoud, het eerste jaar zit dit GRATIS bij uw website in, na een jaar zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen, het is mogelijk om dit vooraf aan te geven zodat wij dit in de vrijblijvende offerte kunnen meerekenen.

 • Uw website volledig Up To Date
  SterrenHosting zorgt voor de updates van uw websites en de beveiliging hiervan.
 • Wij staan voor uw klaar
  Van 08:00 tot 20:00 staan wij voor u klaar en kunt u alle vragen aan ons stellen. SterrenHosting maakt gebruikt van een Ticketsysteem, door dit systeem kunnen wij makkelijker alle vragen filteren en u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Daarnaast is het binnen de openingstijden ook mogelijk ons een chatbericht te sturen. Daarnaast worden onze servers nauwlettend gemonitord en in de gaten gehouden. Zodat wij u als klant kunnen ontzien om zelf contact te moeten zoeken met ons. Zie voor een overzicht van onze storingen www.sterrenstoring.nl.
 • Wijzigingen kunt u per e-mail sturen en binnen 24 uur is uw website bijgewerkt
  Hierbij te denken aan pagina updates, updates omtrent de  voortgang van uw bedrijf en wat u maar aangepast wilt zien. Ook content wijzigingen zijn hierbij mogelijk.

Foutje gemaakt? Geen probleem
Wij maken dagelijks een back-up van uw website. Hierdoor kunnen wij de back-up tot ruim een maand terughalen.

NU €300,00 EXCLUSIEF BTW

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.