in

Volkszanger Maico werkt aan nieuwe muziek

Maico

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Volkszanger Maico werkt aan nieuwe muziekVolkszanger Maico werkt aan nieuwe muziek

De laatste single ‘Een Nieuw Begin van Maico kwam een paar maanden geleden uit en loopt nog steeds als een speer in de Nederlandstalige playlist van diverse radio station’s maar niet alleen in Nederland ook in België en is ook veel gestreamd op Spotify is de single ‘Een Nieuw Begin’ meer dan 40.000 x beluisterd.

Maar achter de schermen werkt Volkszanger Maico al weer aan nieuwe muziek in de studio samen met zijn vaste producer Harald Queens (HQStudio Tilburg) om weer mooie dingen te gaan maken.

Maico werkt met een ervaren team mensen dat bestaat uit zijn manager Nico Eijlders, zijn tekst schrijver Ruben Zonnebeld, producer Harald Queens, platenmaatschappij Hit It! Music en boekingskantoor Geels Artiesten & Evenementen dit zorgt er voor dat alles rondom Maico in goede banen wordt geleid!

Ook de optredens in het land gaan super goed elk weekend is Maico wel op een feestje te zien. Er zijn op dit moment nog veel leuke plannen wat het management nog wil gaan uit werken. En over
de nieuwe muziek binnenkort meer hierover!  Website: www.zangermaico.nl

Biografie

Maico, afkomstig uit Enschede, is geboren in 1995.

Al van jongs af aan is Maico bezeten van muziek, vooral van het Nederlandse lied. Al vroeg was hij de ‘feestzanger’ van familie, vrienden en kennissen. Elke mogelijkheid greep hij aan om de microfoon te pakken en het gezelschap te vermaken.

In februari 2010 kreeg Maico de kans om op een gala-avond tijdens carnavals te zingen. Het publiek was zeer enthousiast over zijn zangprestatie en enthousiasme. Veel mensen adviseerden hem om hier iets mee te gaan doen, hegeen voor Maico een extra stimulans was om door te gaan. Hij vindt het erg leuk om mensen te vermaken, dan is hij in zijn element, want zingen is zijn passie!
Tijdens een talentenjacht in augustus 2010 wint Maico de eerste prijs. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek op een perfecte wijze wist te amuseren met zijn zang en performance.

Naast de eer en de glorie betekende deze eerste prijs een studio-opname in een professionele studio.
November 2010 wordt zijn eerste single ‘Liefde is een virus’ uitgebracht. Een knaller van een hit, bij RadioNL zelfs gehonoreerd met 19x een nr 1 notering! Inmiddels, 9 jaar verder, is er jaarlijks een nieuwe single uitgebracht en treedt Maico op met veel succes door heel Nederland. Zijn passie en grote wens is in vervulling gegaan!

Meer nieuws over het verloop van zijn carrière en uitgebrachte nummers vind je elders op deze site.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Kevin

Danny van Loon

Danny van Loon maakt comeback op Rood-Hit-Blauw label!

Dennis Baars - De Mooiste Dat Ben Jij

Hitgevoelige nieuwe single voor Dennis Baars