in ,

Vliegende start in 2019 dankzij internethit voor zanger Frank van Etten

Cover meer dan 1 miljoen keer bekeken en agenda bijna vol geboekt!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Frank van EttenHet nieuwe jaar begint goed voor Frank van Etten. Zijn onlangs uitgebrachte cover ‘I’ll Never Fall In Love Again’ is op Facebook ruim 1 miljoen keer bekeken. Net als het aantal views, blijft de populariteit van deze volkszanger stijgen. Zijn agenda met optredens is voor dit jaar al voor 80% volgeboekt, waardoor hij nu al voor 2020 wordt geboekt.

De internethit, die tijdens een bruiloft halverwege vorig jaar werd opgenomen, heeft Frank doen besluiten het nummer dit jaar officieel uit te brengen. ‘Het origineel is van Tom Jones, een van mijn favoriete zangers wiens nummers ik graag zing. Ik had dit absoluut niet verwacht, maar dat mijn vertolking van zijn nummer zo’n succes is, is alsof een jongensdroom uitkomt. Dit is een hele eer’, aldus Frank van Etten.

Inmiddels zijn er op het moment van schrijven 1149 reacties geplaatst onder het filmpje geplaatst. Het oordeel is duidelijk: ‘Kippenvel!’ ‘Geweldige stem!’ ‘Zing vaker in het Engels.’ ‘Go professional bro. Go international! You can do it!’ Niet voor niets is het filmpje dan ook al dik 13.000 keer gedeeld.

Of Frank meer in het Engels zal zingen, laat hij nog even in het midden. Wel is duidelijk dat hij internationaal zal optreden, want inmiddels wordt er interesse getoond vanuit Belgie, Duitsland en Groot Brittannië.

Duet

Wat wel zeker is dat Frank eind februari of begin maart een duet uitbrengt met een bekende Nederlandse DJ / Rapper die in de jaren negentig een enorme hit had. De verwachting onder mensen die al konden genieten van een voorproefje is dat dit duet dé hit van 2019 wordt.

Over Frank van Etten

Volkszanger Frank van Etten staat al ruim zestien jaar op het podium en scoorde divers hits. Gouden platen ontving hij voor het lied ‘Leef als een Zigeuner’, waarmee hij doorbrak, het nummer ‘Papa, ik zie de tranen in je ogen’, dat hij samen met zijn zoon Jamy maakte, het lied ‘Als je lacht’ en het lied ‘Jij bent niet meer die man van toen’.

In januari 2018 ontving Frank de Koos Alberts Award voor ‘beste levenslied zanger 2018’. En voor het lied ‘Huisje op wielen’ ontving hij de Buma NL Award in de categorie ‘Meest gedraaid in de Nederlandse horeca – Hollands’.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Rudy de Wit

Rudy de Wit maakt comeback met “Onder De Volle Maan”

De Vier Viltjes

Gebroeders Ko schrijven nieuwe single voor ‘De Vier Viltjes’