in

Twee neven die samen dromen, samen zingen en nu samen een single

Wesley & Donny Ponsen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wesley & Donny PonsenWesley & Donny Ponsen

Wesley & Donny Ponsen. Twee neven die samen dromen, samen zingen en nu samen een single uitbrengen, een duet met de toepasselijke titel ‘Samen’.

Wesley Ponsen en Donny Ponsen, beiden uit Den Haag,  bouwen ieder voor zich aan een succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziekscene en ineens stuitten ze op een pakkend liedje dat nog op de plank lag ‘Samen’, geschreven door Alides Hidding (Time Bandits) en Manfred Jongenelis. Eensgezind besloten ze samen de studio in te duiken om het nummer op te nemen en het resultaat mag er absoluut zijn, na een keer beluisteren blijft het de hele dag in je hoofd hangen.

Bekijk de videoclip

Biografie Wesley Ponsen

Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Het is allemaal begonnen in cafe Tanja, waar Wesley al vroegtijdig begon met muziekplaatjes te draaien. Hier werd zijn liefde voor Nederlandstalige muziek steeds groter.

Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken. Met zijn bandje ging hij eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het café van zijn oom en tante (Café Tanja). Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarrière van Wesley Ponsen begonnen.

Leven zonder jou

Wesley’s grote droom is doorbreken met het Nederlandstalige lied. In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar 40 andere talenten meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak word vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij top producer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat “Leven zonder jou” uitgekomen. Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesley’s stemgeluid zichtbaar ontroerd was.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Wesley Vermont komt met nieuwe single

Mick Harren wil geen cover, toch cover