in

Trots op jou van Wesly Bronkhorst nu ook in het Engels!

Wesly Bronkhorst

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wesly BronkhorstWesly Bronkhorst brengt zijn nieuwste hitsingle ‘Trots Op Jou’ vanaf vandaag nu óók in het Engels uit! Het succes dat Wesly op dit moment behaalt met zijn nieuwe single ‘Trots Op Jou’ is magistraal! De reacties van de radiostations en alle fans van Nederlandstalige muziek zijn overweldigend. Vooral doordat de inhoud van de tekst van dit lied op alles slaat in ieders leven waar men trots op kan zijn en samengevat is in één nummer.

700.000 views op YouTube

Door dit enorme enthousiasme, dat zich mede heeft geuit in meer 700.000 views op YouTube in 2 maanden tijd, heeft Wesly samen met zijn platenlabel NRGY Music besloten deze boodschap ook in het Engels op te nemen. Op deze wijze kan er ook internationaal naar dit nummer worden geluisterd en zou het bij vele ‘vieringen’ kunnen worden ingezet. Het resultaat mag er zeker zijn, want ook deze opname kan worden beschouwd als een nieuw juweeltje gelijkwaardig aan het origineel!

Proud Of You voorlopig eenmalig uitstapje

‘Proud Of You’, geschreven door Wesly Bronkhorst, Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen, is voorlopig een eenmalig ‘uitstapje’, want uiteraard zal Wesly tijdens zijn optredens zijn bekende Nederlandstalige repertoire blijven zingen, waarbij op speciaal verzoek ook de Engelse versie van ‘Trots Op Jou’ door Wesly kan worden gebracht.

Vanaf nu op alle portals zoals iTunes, Spotify, Deezer en Apple Music te beluisteren: de trotse Engelse track ‘Proud Of You’!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Kian Derry

Frans Bauer schrijft nieuwe single voor Kian Derry !

Johnny Gold

Johnny Gold maakt van onvergetelijke tranentrekker hedendaagse Feesthit!