in

Tinus Hoekstra – Met jou kan ik wel blijven dansen

Tinus Hoekstra

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tinus Hoekstra Met jou kan ik wel blijven dansenTinus Hoekstra

Nadat Tinus Hoekstra ruim 8 jaar geleden zijn singles landelijk uitgebracht zag worden. Liep zijn agenda vol en deelde hij plots de podia met de grootste namen uit het volkse Nederlandstalige circuit. En die carrière in de muziek welke zich toen aandiende, is er daadwerkelijk ook gekomen. De talentvolle zanger uit Doetinchem heeft ondertussen meer dan 10 eigen singles op zijn naam gezet, terwijl in 2015 zijn debuutalbum ‘Blijf Bij Me Vannacht’ verscheen. Tinus is een krachtpatser op elke bühne met een dijk van een stem!

Tinus Hoekstra kan Met jou kan ik wel blijven dansen

Dat het crescendo gaat met de muzikale loopbaan van Tinus, zal op 11 augustus weer eens tot uitdrukking komen. Dan namelijk staat hij centraal tijdens de Gipsy Beach Party aan de Rhederlaagse Meren te Lathum, daar waar meer dan 10 top artiesten acte de préséance zullen geven. Hierbij zal tevens de videoclip worden opgenomen voor Tinus Hoekstra zijn nieuwste single Met Jou Kan Ik Wel Blijven Dansen. Deze vrolijke zomerse song geproduceerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers die de tekstbewerking verzorgde, ligt vanaf nu in de (digitale) winkelschappen! Alweer zo’n fraai product uit de van Nationale Artiesten Parade !

Biografie

In de zomer van 2011 nam zanger Tinus Hoekstra een besluit. Het werd tijd een stap voorwaarts te zetten in zijn carrière na diverse opnames en tal van optredens. Deze in 1988 in Doetinchem geboren zanger zoekt contact met zanger, tekstschrijver en producer Frank Verkooyen. Samen besluiten zij een samenwerking aan te gaan. En zo kan het gebeuren dat in oktober 2011 de debuutsingle Blijf bij me vannacht, geproduceerd dus door Frank Verkooyen, wordt gelanceerd.

Voor Tinus volgen dan nog meer optredens. En plots deelt hij de podia met artiesten als Jannes, Django Wagner en Willem Barth. Een vervolgsingle kon dan ook niet uitblijven en zo verschijnt in de zomer van 2012 ‘Hoe kon ik weten’ die wederom goed is ontvangen. Ook voor zijn derde single nam Tinus plaats achter de microfoon van The Boom Music Studio in Breda voor de opname van ‘Waarom’. Kenners die dit nummer reeds beluisterden zijn overtuigd van deze op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single en voorspellen een zomerhit voor Tinus ! 3 augustus is de single feestelijk gepresenteerd in een Doetinchemse horecagelegenheid met gastoptredens van o.a. Django Wagner, John West, Frank Verkooyen, Rinus Werrens en Mike van Dijk. Tinus Hoekstra weet ondertussen dus…. ‘Waarom’!

Bezoek zijn website

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Luv With him Tonight

Luv terug met nieuwe single with him Tonight

Dario vindt rapper via oproep Facebook