Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om als artiest verder te komen met je carrière heb je natuurlijk niet genoeg aan alleen maar cover liedjes zingen in de kroeg. Het is belangrijk om te werken aan een eigen sound en natuurlijk eigen repertoire.  Sterren Company werkt samen met zeer goede tekst schrijvers zoals Pascal de Vormer, Harry Gerritsen en vele andere. Ook werken wij samen met diverse opname studio’s in verschillende prijsklasse.

Sterren Company adviseert u graag bij het vinden van de juiste tekstschrijver en opname studio.  Wij maken graag een afspraak met u zodat u uw wensen kenbaar kunt maken.

Het is van groot belang als u een eigenproductie gaat opnemen dat de eind productie goed is.
Aangezien er elke week vele liedjes uitkomen moet uw liedje opvallen bij de radio zenders, deze worden namelijk steeds strenger in hun selectie voor het plaatsen op hun playlisten.

Producers waar wij graag mee samenwerken zijn o.a.  Sonic Solutions, Mario Veltman (Studio Dimario), O.M.P. Alkmaar (Oerlemans Muziek Productions), TS Sound Studio, MaDo Entertainment.

Wij kunnen u een betaalbare eigen productie aanbieden die bestaat uit:
Het schrijven van een geheel nieuw liedje, maken van de muziekband, gebruik van de studio voor het inzingen van je liedje, koorwerk opnemen, afmixen van het product, masteren bij Q-point kortom een complete productie die klaar is voor persing of aan te bieden aan de downloadportals.

Laat u een productie maken bij ons dan laten wij uw product afmasteren bij Q-point te Hilversum.
Door dit te laten doen word het eind product nog beter van kwaliteit. Ons Motto is: Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent !

Live instrumenten in uw productie ?
Dit is natuurlijk mogelijk, wij hebben daarvoor ook contacten met ervaren muzikanten van het bespelen van o.a. accordeon, trompet, gitaar enz enz. De meer prijs die betrekking heeft op de eind prijs van uw productie ligt geheel aan de vraagprijs van de muzikant.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eigen muzikanten in te schakelen, hiervoor word dan een kleine studio vergoeding gerekend.

Opname van demo’s:
Het is natuurlijk altijd leuk om een aantal zelf ingezongen demo’s te hebben. Deze kunt u dan op uw website plaatsen zodat uw bezoekers deze kunnen beluisteren. Ook deze wensen kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Interesse gekregen ?  Wij maken voor U graag geheel vrijblijvend een offerte.
U kunt ons bereiken,   T:06-21917868 of E: info@sterrencompany.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.