in

Sterke eerste single voor Marlane op het NRGY label

Marlane

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Marlane
Foto: Jan Verweij TJ- Unlimited

Nieuwe kansen bewerkstelligen en gezamenlijk verder bouwen aan een rooskleurige muzikale toekomst zijn de beweegredenen van zangeres Marlane en Tom Peters van NRGY Music om een hechte samenwerking aan te gaan.

Flinke stap vooruit

De overeenkomst is voor de sympathieke Marlane een flinke stap vooruit, daar ze nu gebruik kan maken van de expertise en deskundigheid van een sterk platenlabel met een goede reputatie.

Een neus voor echt talent

Het gestage groeiproces van Marlane was voor Tom Peters, die altijd een neus voor echt talent heeft, aanleiding om een aanlokkelijk voorstel te doen en meteen met een ijzersterke eerste single te komen op het NRGY label. Een nummer met grote hitkansen dat breed gedraaid kan worden en waarin de veelzijdigheid van Marlane uit het Betuwse Ochten goed tot uitdrukking komt.

We gaan los vannacht

De aankomende klapper is getiteld ‘We gaan los vannacht’, een uptempo song, waarvan Tom Peters de productie voor zijn rekening nam. De single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

‘We gaan los vannacht’ is de opvolger van de succesvolle single ‘Weet jij wel’ die begin van dit jaar uit kwam. Mede door deze single won Marlane op 1 oktober een BumaNL Award voor ‘Grootste Talent van 2018’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Justen de Wildt

Vijfde single voor Justen de Wildt ‘Jij hebt mijn hart’

Marco de Hollander

Hollands SterrenGala 2018 weer succesvol verlopen