in

Rudy de Wit covert Ben Cramer met Alles is Anders

Rudy de Wit

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger Alles Is AndersRudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger Alles Is Anders

Na het succes van de single ‘Onder De Volle Maan’ keert Rudy de Wit terug met de ijzersterke opvolger ‘Alles Is Anders’. ‘Alles Is Anders’ is een remake van een hit van Ben Cramer uit 1980, welke door Rudy i.s.m. producer Kees Tel in een nieuw jasje is gestoken. Hiermee heeft Rudy weer een herkenbare single in handen met hitpotentie. Op 1 september zal Rudy zijn nieuwe single presenteren bij café/zaal Tante Toetje in Berghem, met gastoptredens van o.a. Sieneke, Kobus Engels, Dennis Jones, Wimmie Bouma, Etienne Alvares e.v.a.

Het gaat dan ook goed met Rudy de Wit. Eerder scoorde hij grote hits met liedjes als ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’. En bracht al een succesvol album uit. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit.

De nieuwe single ‘Alles Is Anders’ wordt uiteraard ondersteund door een videoclip. Die op alle bekende videoclip kanalen te bewonderen is. En de single is uiteraard beschikbaar de bekende download  en streamings-portals.

Bekijk hier de videoclip van Rudy de Wit ‘Alles Is Anders’

Rudy de Wit

Voor Rudy de Wit was de muziek al altijd een hele belangrijke schakel in zijn leven. Bij het bezoeken van een feest of evenement met de familie was hij al gauw bij de band te vinden. Zijn moeder schrok er niet van als hij eventueel uit het oog verloren was, en kon er blind van uit gaan dat hij hoe klein hij ook was, zittend op de grond voor een stapel speakers van een band of voor een dansorgel terug te vinden was. Van huis uit was muziek altijd een belangrijke factor, daar vader altijd wel op een orgel of accordeon en zelfs mondharmonica speelde, was het niet verwonderlijk dat hij dit al op jonge leeftijd overnam en al snel beter speelde dan vader zonder noten te kunnen lezen maar puur op gehoor allerlei liedjes bracht. Naar al enige successen te hebben geboekt als zeven jarig jongetje op een trommel, meespelend bij allerlei dweilorkesten tijdens de carnaval, begon het zang werk op een wat latere leeftijd in combinatie met gitaar. Dit was hoofdzakelijk indo/rock en country muziek.

Vervolgens heeft hij heel wat jaren met plaatjes draaien de mensen weten te verrassen met zijn muziek en de gezellige sfeer die hij wist te maken op de avond.Toen hij dit uit ging breiden met zelf de microfoon te hanteren en een aantal liedjes live ging zingen,kwamen hier al heel snel positieve reacties op, en de vraag om hier in door te gaan. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, al gauw stond hij regelmatig te zingen op feestjes en partijtjes. Daar hij een samen werking aan is gegaan met studio 69 en tekstschrijver Henk van Broekhoven waren zijn eerste singles een feit. Het is allemaal begonnen met “Als jij me aankijkt “ en meerdere singles volgde in rap tempo.

Toen kwam hij in contact met Harald Queens van HQ Studio in Tilburg en tekstschrijver Dennis Musters in combinatie met Rudy zijn eigen visie op het maken van covers van bekende grote hits uit de ’70 jaren. Dit bleek zijn doorbraak en succes te zijn

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Wilbert lanceert nieuwe zomerhit Laat je gaan (blijf niet staan)

Vrolijke Feel-Good single voor Dennis Jones