in

Robert Pater vervolgt succeskoers met Maar nog steeds zijn we samen

Robert Pater

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Robert Pater vervolgt zijn succeskoers en Maar nog Steeds zijn we samenRobert Pater vervolgt zijn succeskoers met Maar nog Steeds zijn we samen

Vijf dikke hits achter elkaar; ‘Bella Bella Señorita’, ‘Jij En Ik’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’ en ‘Geluk’, een uiterst succesvol album ‘Geluk’ én een bomvolle agenda met optredens; inmiddels kan niemand meer om Robert Pater heen, die het afgelopen jaar als een komeet omhoog schoot. Dit vertaalt zich dan ook in een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘grootste talent 2019’, welke op 30 september a.s. uitgereikt zal worden. Ondertussen vervolgt Robert Pater ongestoord zijn succeskoers met Maar Nog Steeds Zijn We Samen waarmee hij vasthoudt aan het beproefde concept. Hiermee zal Robert Pater zijn fanbase weer een enorm plezier doen, alsmede de DJ’s in het land die zijn hits veelvuldig draaien. Onder het mom van ‘never change a winning team’ werd ook ‘Maar Nog Steeds Zijn We Samen’ geproduceerd door Robert’s vaste producer Harald Queens, die verantwoordelijk was voor alle recente Robert Pater successen. Het ziet er dus naar uit dat de Robert Pater trein voorlopig nog flink door zal razen.

Bekijk hier de video-clip van Robert Pater ‘Maar Nog Steeds Zijn We Samen’

Robert Pater

Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen en in cafeetjes is Robert een veel geboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit. Dit voorjaar had Robert nog een flinke hit te pakken met ‘Jij & Ik’.

De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan”, “Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” “Eenzaam en alleen” en “Bella bella Señorita”.

In 2019 verscheen het album van Robert Pater “Geluk”. Momenteel scoort deze populaire zanger uit Raalte hit na hit. Zijn clips zijn ware YouTube hits en zijn muziek wordt veel geluisterd. Robert zijn muziek is niet meer weg te denken in de cafés en op de Nederlandstalige radiostations. Robert doorkruist het hele land dankzij een bomvolle agenda met optredens waar hij keer op keer ervaart dat zijn liedjes luidkeels worden meegezongen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Alles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der Roest

Splinter nieuwe single voor Lytse Hille