in

Raymon Hermans zet succeskoers voort met ‘Eerlijk’

Raymon Hermans Eerlijk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Raymon HermansHet is zover, de nieuwe single ‘EERLIJK’ van RAYMON HERMANS is vanaf nu verkrijgbaar! “Ik zeg je eerlijk, vind dit heerlijk!” Zo klinkt het über catchy refrein van de nieuwe zomerse single van RAYMON HERMANS.

Raymon is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek. En dat veel werken in de studio zich loont, bewijst zich met de nieuwe sound die ‘EERLIJK’ bevat. Nieuw, maar toch is het meteen duidelijk dat het een echte RAYMON HERMANS track is.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het hele land.

Uiteraard is er weer een opvallende videoclip gemaakt bij ‘EERLIJK’. Het is een mooie clip geworden waarbij Raymon zelfs over magie beschikt!

Naast de single release is RAYMON HERMANS druk bezig met de voorbereidingen van zijn eigen RAYMON HERMANS SHOW in De Ster Nieuwkuijk op 16 maart. De laatste kaarten zijn hier verkrijgbaar!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Kees Versluys

‘Vanaf vandaag’ heeft Kees Versluys weer een nieuwe single!

Alwie Kroeze

De nieuwe singel van Alwie Kroeze “Ik Kom WierThuus”!