Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sterrencompany zorgt voor jouw promotiemateriaal!
Bij Sterrencompany kun je verschillende artikelen bestellen om jezelf te promoten. Denk hierbij aan sjaaltjes, mokken, stickers en polsbandjes.

Heb jij al fotokaarten?
Als artiest is het vanzelfsprekend dat je in het bezit bent van eigen fotokaarten. Sterrencompany kan jou een extra scherpe prijs aanbieden. Dit komt doordat wij al jarenlang contact hebben met één drukkerij. Zij drukken fotokaarten voor verschillende artiesten van Sterrencompany.

Prijzen fotokaarten
De fotokaart heeft als formaat A-6 (breedte 10,5 cm x lengte 14,8 cm) en heeft een glanzende afwerking. De kaart is maar liefst 250 gram.

  • 1000 fotokaarten voor € 39,85 inclusief BTW.
  • 2500 fotokaarten voor € 62,50 inclusief BTW.
  • 5000 fotokaarten voor € 84,50 inclusief BTW.

Professionele fotokaart?
Voor een professionele uitstraling raden wij je aan de fotokaart door ons te laten ontwerpen. Wij hebben al jarenlange ervaring hierin. Als je zelf de fotokaart ontwerpt zijn vaak de kleuren niet naar wens of komt de foto niet goed over. Voor maar liefst € 79 euro ontwerpen wij voor jou de fotokaart.

Wilt u meer informatie?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de mokken of je eigen fotokaarten? Stuur een e-mail naar info@sterrencompany.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.