Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Om als artiest verder te komen met je carriëre is het van groot belang om eens de studio in te duiken voor de opnames van een geheel eigen liedje om je zo te kunnen presenteren aan het Nederlandse en Vlaamse volk maar dan………………..

Natuurlijk wil je jouw liedje dan graag laten horen op de radio aan ‘het publiek’. Maar hoe ga je dat doen? Natuurlijk kan je zelf de auto instappen en kris kras door Nederland en België gaan rijden met als doel zoveel mogelijk radiozenders te bereiken, maar dat is een tijdrovende en erg kostbare klus.

Daarom bieden wij je van Sterren Company de mogelijkheid om de promotie werkzaamheden uit handen te nemen. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk kunnen opbouwen met vele persoonlijke contacten en adressen van radio & tv zenders maar ook vele nuttige adressen van o.a. muzieksystemen in de horeca (café’s), digitale internet radio zenders enz enz.

Let wel een nummer één hit kunnen wij je niet garanderen maar we kunnen er wel voor zorgen dat er een juiste promotie campagne word opgezet rond jouw Cd single of Cd album om het beste resultaat te behalen.

Promotiepakket

Dit pakket is uitstekend geschikt voor beginnende atiesten.

Wij bieden je CD of Promo CD aan bij de regionale radio & tv zenders (voorbeelden: Radio NL, Puur NL, RTV Utrecht enz).  Hiervoor hebben wij ongeveer 50 exemplaren nodig waarvan wij er een aantal persoonlijk aanbieden en de rest per post versturen.

Mocht er een videoclip aanwezig zijn dan nemen wij die ook mee naar de stations die clips uitzenden, Tv Oranje, Sterren.nl enz

Ook word er een mogelijkheid geboden aan vele digitale/internet radio zenders om éénmalig een mp3 te downloaden voor  gebruik.  In ons bestand zitten op dit moment ruim 1000 radio zenders die deze mogelijkheid krijgen.

Wij bieden de mogelijkheid om jouw liedje gratis aan te bieden bij de downloadshops.  Natuurlijk krijg je een percentage betaald per kwartaal van de opbrengst van het aantal downloads.  Wij plaatsen jouw liedje op o.a. Downloadmusic.nl, Radio538, Mega Media, I-Tunes, Qmusic en vele andere.

Wij melden je single aan bij de BUMA STEMRA en bij de GFK Charts.  Door je liedje aan te melden bij de GFK charts telt elke download mee voor  de hitlijst ‘De single top 100’

Er zullen persberichten worden verstuurd naar diverse media, plaatsen een bericht op onze Facebook pagina en Sterren Company website.

Voor we een overeenkomst sluiten voor een promotie pakket willen wij het liedje eerst beluisteren om te
kijken of het liedje commercieel en goed genoeg is voor een promotie campagne.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.