in

Popgroep STORM maakt Schlagermuziek stoer!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

StormJij Laat Mij Vliegen

Op woensdag 3 juli is de eerste single “Jij Laat Mij Vliegen”  uitgekomen van de nieuwe Nederlandse pop formatie STORM. De onlangs nieuw gevormde formatie bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout) , Koen van der Heide ( Utrecht)  en Patrick la Lau (Leiden) die voorheen de formatie STORM3 vormde en twee nieuwkomers Edwin Saman (Hoogvliet ) en Don Raven (Ermelo). Edwin en Don zijn na intensieve audities onlangs gekozen om STORM compleet te maken.

Het veranderen van een muziekgroep is altijd een riskante zet, maar in de videoclip blijkt deze keuze een winnende factor te zijn. De chemie en gezelligheid dat de nieuwe clip van begin tot eind uitstraalt laat het lijken alsof Edwin en Don er al vanaf het begin bij waren. De vijf heren maken op speelse wijze gebruik van de dromerige omgeving en lijken de tijd van hun leven te hebben. Hierdoor komen sommige beelden meer over als spontane behind-the-scenes momenten. Ondanks de spontaniteit geeft de video genoeg ‘’gelikte’’ Boyband momenten: de mannen zijn qua kleding helemaal op elkaar afgestemd en zo krijgt ieder zijn close-ups.

En wat is een 5-delige Boyband zonder ten minste één catchy poplied over de liefde nou eigenlijk? Inderdaad, helemaal niks. In het schlagerpopnummer Jij Laat Me Vliegen wordt het onderwerp goed aangesneden met een rustig begin. De rust is echter niet van lange duur: na een opbouw kickt het pop-tastische deuntje in de vorm van een dynamisch meezing-refrein goed in. Vandaag komt de eerste single “Jij Laat Me Vliegen” uit, de eerste single als vijftal. De single is een Nederlandse bewerking van “Flieger”  van de Duitse schlagerkoningin Helene Fischer. De Nederlandse tekst is door de mannen zelf naar het Nederlands vertaald. De single wordt uitgebracht door  eigen platenlabel STORM3 Music Entertainment in samenwerking met Ultimate Disk en Score Promotions.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Levi van den Akker

Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden is de nieuwe single van Levi van den Akker

Gerard Palts brengt ode aan het uitgaansleven met nieuwe single!