in

Pietje Tomassen (9) debuut single heet Mijn droom!

Pietje Tomassen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pietje TomassenPietje Tomassen is pas 9 jaar maar hij heeft één droom, een grote droom! Hij wil zanger worden en die droom komt nu in vervulling, vanaf vandaag (donderdag 16 juni) komt zijn debuutsingle uit

Diane Theunissen

De single ‘mijn droom’ is geschreven door Diane Theunissen en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Piet: ,,Ik zing: ‘op de bühne voel ik me thuis’ en ‘ik wil een zanger zijn’ en daarom past dit liedje heel goed bij mij.

Op het podium

Als ik op het podium mag zingen dan zing ik eerst een stuk van het liedje en daarna zweep ik het publiek op waarna ze hun handen in de lucht gooien. Het is heel gaaf als iedereen meedoet.’’ Pietje mag vanwege zijn leeftijd nog beperkt optreden maar hij zal zeker vaak te zien zijn op de bühne.

De single is uitgebracht op het label van NRGY Music.

Streaming:

https://open.spotify.com/album/6BvJrrPqE8bcG6QyAAGcVk

https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113527445#qGh4pzHiCgRoRGIO.97

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Peter Hermans

Peter Hermans maakt nieuwe start met nieuwe single

Ramon Sandbergen

Ramon Sandbergen vindt verliefdheid lekkerste gevoel van de wereld