in

Peter Beense komt met powerballade ‘Waarom heb je nooit gezegd’

Peter Beense

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Peter BeensePeter Beense kan terugblikken op een succesvol 2018 met naast vele optredens ook twee bijzonder goed ontvangen nieuwe liedjes, ‘Het Mooiste Deel Van Mij’ en ‘Alles Draait Om Geld’. Twee uiteenlopende songs ook die vertegenwoordigen waar de Amsterdammer op muzikaal vlak voor staat; gezelligheid en feest oftewel de vrolijke noot, naast het levenslied waarmee Peter menigeen zo weet te raken.

Concert met zijn ‘Echte vrienden’

Ook in 2019 zal hij weer veelvuldig van zich laten horen. Denk hierbij aan het concert met zijn “Echte Vrienden”, Django Wagner en Frans Duijts, dat op 11 januari in Eindhoven plaatsvindt. Daarnaast is hij medio maart uiteraard weer van de partij tijdens “Holland Zingt Hazes” in de Ziggo Dome en later die maand zal hij in Tirol de après-ski hutten ter plaatse weer eens volledig op z’n kop gaan zetten.

Alzheimer Nederland

2019 gaat óók het jaar worden waarin Peter Beense middels een aantal acties, aandacht gaat besteden aan Alzheimer Nederland. Sinds 1984 zet deze stichting zich in voor mensen die met de ziekte dementie in aanraking zijn gekomen. Samen met een kleine 4.000 vrijwilligers werkt Alzheimer Nederland aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu.

Opbrengst van de nieuwe single

De opbrengst van Peter ’s nieuwe single, de indringende powerballade ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’, worden door zowel de zanger als zijn platenlabel Nationale Artiesten Parade, gedoneerd aan genoemde stichting.

Het initiatief van Peter, zijn producer Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) en Ton van Gils (Label-management), is met veel enthousiasme ontvangen door Alzheimer Nederland. Informatie over komende acties in dit kader, volgen in het nieuwe jaar. Volendam Music BV verzorgt het management en de boekingen voor Peter.

Zijn nieuwe single ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ is uiteraard via de bekende downloadshops en streamingsdiensten te verkrijgen of te beluisteren!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Donny Joell

De beste wensen van Donny Joëll

Emile en Kobus

Kobus Engels tekent platencontract bij Goldstar Music