in

Onverslaanbaar nieuw album van Frank van Etten

Frank van Etten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fonkelnieuw album voor Frank van EttenFonkelnieuw album voor Frank van Etten

Achter elkaar het ene na het andere succes in de Nederlandstalige hit-scene dat kunnen niet veel zangers hem nazeggen. Fans keken met enthousiasme uit naar het concert van Frank van Etten in Rotterdam Ahoy, maar gelukkig is er nu een andere mogelijkheid om te genieten van zijn muziek middels een fonkelnieuw album getiteld Onverslaanbaar met de grote hits van de afgelopen twee jaar en tien volledig nieuwe tracks.

Een productie van Gerto Heupink voor NRGY Music

Een productie van Gerto Heupink voor NRGY Music met topmusici als Marcel Fisser, Reinout Vrijhoef, Daniel Metz en achtergrondzangeressen Cindy Oudshoorn en Celine Hesemans.

Een sterk album dat ‘Onverslaanbaar’ lijkt te worden in de hitlijsten en ongetwijfeld zijn weg zal weten te vinden naar de talloze liefhebbers van het genre.

Bezoek zijn Facebook

Biografie Frank van Etten

Frank van Etten brak in 2002 door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’; speelde zich in 2013 in de kijker met zijn deelname aan SBS6-tv-hit ‘Bloed, Zweet & Tranen; scoorde daarna drie top 10 hits! Frank wordt in 1982 geboren in Stadskanaal. Al vanaf zijn 15e treedt hij regelmatig op. Zijn doorbraak komt in 2002 met zijn derde single ‘Leef Als Een Zigeuner’. Frank brengt in de jaren erna meerdere albums en singles uit. Hij neemt duetten op met Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en Brace. Daarnaast schrijft hij voor aanstormend en bekend muzikaal talent in zijn eigen Frank van Etten Studio.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Vinzzent komt met nieuwe single: ‘Dit is wat het is’

Wesley Vermont komt met nieuwe single