in

‘Nooit genoeg’ eerste single Willem Barth op N.A.P. label

Willem Barth

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Willem BarthZo’n 20 jaar ondertussen alweer is Willem Barth op de podia te vinden. Wat destijds voorzichtig begon met wat koorwerk in een studio, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een mooie muzikale carrière waarin vanaf dag één sprake is van een stijgende lijn.

Nationale Artiesten Parade

‘Ik Wil Niet Weten Hoe Het Is’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Aan Alle Mooie Meiden’, ‘Lieve Heer, Heb Medelij’, ‘Ik Geef Me Over’, ‘Al Word Ik Dan Wat Ouder’, ‘Zakken Naar De Grond’, ze zijn slechts een kleine greep uit het zeer succesvolle aanbod van de zanger. Onlangs zette Willem zijn handtekening onder een overeenkomst met Nationale Artiesten Parade waardoor de komende jaren zijn muziek via dit jonge van, ”A-tot-Hit”-platenlabel zal worden uitgebracht.

Nooit genoeg

Te beginnen met ‘Nooit Genoeg’ dat vanaf 10 april verkrijgbaar is via de bekende download- en streamingkanalen. Het origineel is van Ray Charles, Femke Reuvers zorgde voor de tekstbewerking van het nummer en Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de productie van deze enerverende en uiterst verrassende single.

The Boom! Music

Deze swingende track over je geliefde die blijkbaar het beste nog niet goed genoeg vindt, slaat muzikaal gezien bruggen tussen toen en nu. Opgenomen in The Boom! Music in Breda zou ‘Nooit Genoeg’ van Willem Barth wel eens dé verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Diego Holzken

Cornelis Music lanceert nieuwe single Diego Holzken ‘Zonder jou’

Maico

Maico maakt met zijn nieuwe single ‘Een nieuw begin’