in

Nieuwe unieke single van Demy de Groot ‘Hop Hop’

Demy de Groot

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Demy de GrootNiet de standaard accordeon maar viool- en klarinetgeluiden ingespeeld door de multi-instrumentalist Emil Szarkowicz aangevuld met de gitaar van Marcel Fisser maken de nieuwe single van Demy de Groot bijzonder. Daarnaast rapt de zanger uit Capelle aan den IJssel ook nog een stukje in het zomerse nummer ‘Hop Hop’. Zowel Emil als Marcel staan erg hoog aangeschreven als het om muzikanten gaat. Emil maakt deel uit van 3JS band. Marcel kennen we als oprichter van de Marcel Fisser band en als bandleider van vele grote artiesten in Nederland.

‘Hop hop’

Volgens Demy de Groot krijgt ‘Hop Hop’ door de toevoeging van de viool en klarinet een verrassende nieuwe sound. ‘Het is een bijzonder mooie productie geworden gemaakt door Ger Oerlemans. Het idee kreeg ik aangereikt door het team van Platenlabel Plus 31 Records waar ik onlangs een samenwerking ben aangegaan voor de komende drie jaar. Samen met Bert Schenau en zijn team hoop ik mijn carrière op een hoger niveau te tillen’, onthult Demy.

De verhaallijn van het complete nieuwe nummer gaat over een meisje die hij van vroeger kent. Op een gegeven moment komen ze elkaar weer tegen. Demy vraagt zich af of ze nog net zo leuk is als toen. Dat is ze helemaal en opeens liggen ze samen in bed…

Omdat de videoclip de juiste uitstraling moest krijgen toog Demy naar het Spaanse Malgrat de Mar. ‘Ik ben van mening dat, als we de clip in Hoek van Holland hadden opgenomen, het ‘net niet’ resultaat hadden gekregen. Ik hoop dan ook dat iedereen deze zomer ‘Hop Hop’ en het meezinggedeelte ‘Na na na’ niet meer uit z’n hoofd krijgt’, glundert Demy.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

1 point
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Gianluca

De 17 jarige Gianluca verrast met zomerse debuutsingle ‘Voor mij’

Anthony Joosten

‘Geef jouw tranen aan mij’ een fantastische debuutsingle van Anthony Joosten