in

Nieuwe single Leen Zijlmans ‘Geluk zit vaak in hele kleine dingen’

Leen Zijlmans

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Leen ZijlmansHet jachtige leven dat vele mensen soms leiden, kan aanleiding zijn dat je het genieten van het leven.. compleet vergeet! Het is niet iedereen gegeven ‘klein geluk’ te zien, laat staan te herkennen. Zij die dat wel kunnen, waarderen dubbel en dwars hetgeen het leven ze te bieden heeft. Deze rake boodschap is terug te vinden in de nieuwe single van Leen Zijlmans.

Geen gejakker, geen gejaag, zo vliegt het leven alleen maar aan je voorbij! Als iemand zich weet in te leven in teksten en dit dan vervolgens weet over te brengen aan zijn luisteraars in een puur levenslied, dan is het wel deze uiterst sympathieke en gezellige Brabander. Elke noot is raak! Een kleine 20 jaar geleden alweer bracht Leen zijn debuutalbum ‘Moments To Remember’ op de markt.

Inmiddels heeft hij al een aardige platenkast aan geluidsdragers bijelkaar weten te zingen en kan hij bogen op een muzikale carrière die reeds zo’n 50 jaar in beslag neemt. Naast albums zijn er ook successingles te noemen; zo is de vertederende clip behorend ‘Daar Zijn Opa’s Voor’ uit 2014, al meer dan 200.000 keer bekeken.

Eveneens uitgekomen via Nationale Artiesten Parade, tekende Brabantse Leen vorig jaar voor de gezellige meezinger ‘Leentje Doe (‘t) Er Nog Eentje’, en dan nu verschijnt op hetzelfde platenlabel een pracht van een levenslied: ‘Geluk zit Vaak In Hele Kleine Dingen’. Geproduceerd door Frank Verkooyen in The Boom! Music te Breda terwijl Leen zelf, in samenwerking met Femke Reuvers, verantwoordelijk is voor de rake teksten. Vanaf 13 februari is ‘Geluk zit Vaak In Hele Kleine Dingen’, de nieuwe single van Leen Zijlmans te verkrijgen. Een must have voor de levenslied liefhebber!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Gansie

‘Gansie’ gaat carnaval vieren met zijn liedje “Ballen in me buik”

Patrick-Dano

Patrick Dano kondigt alvast bijzondere en aanstekelijke nieuwe single aan!