in

Nieuwe single Henri van Velzen ‘Ging de tijd maar niet zo vlug’

Henri van Velzen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Henri van VelzenOmdat Henri van Velzen op jonge leeftijd binnen vier maanden z’n beide ouders heeft verloren vond de zanger het de hoogste tijd om een soort ode op te dragen aan z’n vader en moeder.

Deze single is 100 % autobiografisch, ‘Mijn kinderen hebben mijn ouders nooit gekend en wil op deze wijze hun liefde die ik mocht ontvangen niet verloren laten gaan. Het enige wat ik nog heb zijn foto’s en fijne herinneringen. Ik ben beschermd, maar toch in vrijheid opgevoed.

Dat is de basis waar je je hele leven lang de vruchten van plukt. Die basis heb ik ook aan mijn kinderen gegeven. Het doet me pijn dat mijn ouders al zo jong moesten gaan en denk nog vaak terug aan mijn kindertijd’, onthult Henri die nog zo graag de woorden ‘Bedankt voor wat jullie voor mij hebben gedaan’ aan hen wilde zeggen.

Henri schreef de tekst ‘Ging de tijd maar niet zo vlug’ zelf, de muziek is van Martin Sterken die ook de productie voor zijn rekening nam.  Beelden van de videoclip zijn van TV Oranje Clips (William ten Kate camera/montage en regie)

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Jannes

Op 5 juli aanstaande komt er een heel nieuw album van Jannes uit

Jos van Schaaik

Jos van Schaaik heeft zo’n zin in de zomer