in

Nieuwe single Danny Canters Proost op het leven

Danny Canters

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Proost Op Het Leven is de nieuwe single van Danny CantersProost Op Het Leven is de nieuwe single van Danny Canters

Proost Op Het Leven is de single van Danny Canters.  Het betreft een eigen compositie, welke Danny Canters samen met hitproducer Waylon van der Heijden schreef.  Dankzij het zomerse arrangement en de aanstekelijkheid van het liedje zal deze single ongetwijfeld veelvuldig gedraaid gaan worden op radio en feesten en partijen.

Danny Canters

Danny Canters debuteerde in 2008 met de single “De Avond Van Ons Tweeën”. Sindsdien zijn er verschillende singles verschenen van Danny Canters, waaronder “Hallo Mooie Meid” in 2011 en treedt hij veelvuldig door heel het land op. Als voormalig eigenaar van een feestcafé weet Danny dan ook altijd een feestje te verzorgen.

Boekingskantoor

Naast het zingen en optreden runt Danny tegenwoordig een boekingskantoor waarmee hij vele evenementen en optredens van artiesten verzorgt.

Bekijk hier de videoclip van Danny Canters Proost Op Het Leven (Elke Dag)

Biografie

Op 30 Augustus 1982 is Danny Canters in Eindhoven geboren, waarna hij in Best opgroeide. Daarna toch maar weer naar ‘de grote stad’ Eindhoven verhuisd. Zijn ouders hadden daar al een paar jaar een café, waar Danny het altijd naar zijn zin had. In het begin bleef het bij wat biertjes tappen en een frikandel bakken, maar later bleek wel dat Danny verder wilde in de horeca en entertainment.

Danny werd de vaste DJ en elke vrijdag stond het café (en soms Danny) op z’n kop. Danny begon tijdens zijn schooltijd ook nog een Drive- in show en toen is het balletje gaan rollen. Op alle gezellige feestjes & partijen was hij van de partij, als DJ én zanger. Later heeft Danny er toch voor gekozen om alleen als zanger verder te gaan.

Eind 2008 bracht Danny zijn eerste cd -single uit. In samenwerking met de producer DJ Goldfinger is er een fantastisch nummer met een hoog meezinggehalte ontstaan: “De Avond Voor Ons Tweeën”. Met deze single kwam voor Danny ook zijn televisie debuut. Hij werd uitgenodigd om in het populaire muziekprogramma Brabant Party op te treden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Vrolijke Feel-Good single voor Dennis Jones

Rick ter Meer presenteert Feestknaller Achter het raam