in

Nieuw Nederlandstalige talent Sam Vanvelthoven (10) uit Roosendaal

Sam Vanvelthoven

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sam VanvelthovenDe 10 jarige Sam Vanvelthoven uit Roosendaal staat misschien wel aan de vooravond van een grote doorbraak in de Nederlandstalige muziek wereld.  Het jonge talentje is een ontdekking van zangcoach Margot Roeken en top-producer Manfred Jongenelis.

Met de Paplepel

Sam kreeg zijn liefde voor het Nederlandse lied me de paplepel ingegoten via zijn ouders.  Thuis zong hij een groot aantal liedjes van zijn idolen mee.  Ook bezocht Sam samen met zijn ouders vaak cd presentaties van regionale artiesten, hij mocht dan vaak een liedje mee zingen op het podium. Na afloop kregen zijn ouders vaak de tip ‘Ga eens met hem naar een zangcoach’  en zo ontstond het contact met Margot Roeken.

Margot die eigenlijk pas zangles geeft aan kinderen vanaf 10 jaar ging overstag na het horen van het hele verhaal, en vooral toen ze Sam vroeg iets voor haar te zingen.  Na ruim een jaar zangles gaf Margot de ouders van Sam de wijze raad om eens contact te zoeken met Manfred Jongenelis en die zag er wel wat in om met Sam te gaan samenwerken omdat een talent in zijn leeftijdscategorie er momenteel niet is in Nederland.

John De Bever

A.s. vrijdag komt de langverwachte single van Sam Vanvelthoven uit met de titel ” Als ik later eens trouw’.  Deze single werd in de jaren ’80 uit gebracht door Johnny nu bekend onder de artiestennaam John de Bever en geschreven door Pierre Kartner alias Vader Abraham.  Manfred heeft er een nieuw arrangement van gemaakt, meer van deze tijd en Karl Kaspers van Kaska Productions heeft de videoclip gemaakt.

El Corazon

De single is officieel gepresenteerd op 1 April in El Corazon te Roosendaal. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door producer Manfred Jongenelis. A.s. vrijdag is de officiële release van de single. Bij de presentatie was ook John de Bever aanwezig.

❤❤❤❤❤❤❤❤

Geplaatst door Sam Vanvelthoven op maandag 2 april 2018

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

2 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Joy Woelders

Bedankt dat jij er bent nieuwe single Joy Woelders

Jordy Carrero

Jordy Carrero komt met nieuwe singel “Amor Da Minha Vida”