in

Nelis Heesbeen Als een vader opa Wordt

Nelis Heesbeen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Alweer de zoveelste single voor Nelis HeesbeenAlweer de zoveelste single voor Nelis Heesbeen

Nelis Heesbeen is Geboren op 10 februari 1973 Te Zaltbommel en is Woonachtig in Zaltbommel.

Nelis Heesbeen is ook alweer even bezig en dit is niet zijn eerste single, Nelis zingt al ruim 15 jaar. Dit wordt Nelis alweer zijn zoveelste single. Maar deze ballad is een mooi rustige tranentrekker. Luister naar dit gevoelige lied “Als een vader op wordt”, dit nummer is geschreven door Henk Damen.

Nelis hoopt dat hij goed opgepakt zal worden, door de radiostations

Nelis Heesbeen

Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode.

Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met de topproducer Frank Verkooyen, en het artiestenbloed kroop weer waar het niet gaan kon. Ze besloten een nieuwe single te maken met het hitgevoelige “Ga Nu Maar Weg, Lazer Maar Op” als resultaat. Het betreft hier een kraker van jewelste. De single verschijnt via Hit It! Music en de verwachting is dat Nederland binnenkort luidkeels zal meezingen met de nieuwe hit van Nelis Heesbeen. Een bijpassende videoclip, waarin ook Nelis Heesbeens beroemde neef Henk Damen te zien is, draait inmiddels volop op de clipkanalen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Koos Alberts

Boek over het leven van Koos Alberts verschijnt op 27 september 2019

Mike Versteeg zet zich met ‘Iedere keer’ stevig op de kaart