in

Mick Harren wil geen cover, toch cover

Mick Harren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mick Harren wilde eigenlijk geen coverMick Harren wilde eigenlijk geen cover

AMSTERDAM • Mick Harren wilde eigenlijk geen cover, maar zijn nieuwe single ‘Jij gaat mijn liefde missen’ is toch een cover. Het is eigenlijk ook niet zo erg, want zijn grootste succes ‘Sweet Caroline’ (2007) was natuurlijk ook een cover. 

Mick Harren was niet van plan om een cover uit te brengen, ondanks dat zijn grootste hit ‘Sweet Caroline’ ook een cover is. Hij wilde graag een eigen geschreven single uitbrengen. Zelf draait hij graag liedjes van Lou Rawls, met name ‘You never find’ en  ‘See you when you get there’. “Ik draaide het altijd al, die zing ik altijd uit volle borst mee.”, aldus Mick. Desondanks dat het geen cover mocht worden, heeft hij toch gekozen voor de muziek van Lou Rawls: ‘You’ll never find another love’ is ‘Jij gaat mijn liefde missen’ geworden.

Ik moet wel een moderner jasje, maar zonder het origineel te schaden.”, legt Mick uit. De karakteristieke piano uit de klassieker is gebleven en het is volgens de zanger een dansbaar en makkelijk mee te zingen nummer door de tekst van Mick en Bram Koning. “Ik ben er heel blij mee.“, vervolgt hij.

Bekijk de videoclip.

Biografie Mick Harren

Mick Harren won in 1992 de voorrondes van de Sound Mix Show als Tom Jones, in de jaren die volgde waren er vele hoogtepunten waaronder optreden tijdens het Huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima toen nog Prins en Prinses, maar ook een nummer 3 notering met “Good Things” in Hong Kong, waar hij 2 concerten gaf.

Mick Harren is een rasechte artiest en zingt van prachtige ballades tot opzwepende up tempo liedjes , zowel met Engels- als Nederlandstalig repertoire is Mick Harren een graag geziene gangmaker op elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.
 In 2007 stond Mick enkele weken in de top 40 van radio 538 en in tal van andere  Nederlandse hitlijsten met zijn grote Nederlandstalige hit “Sweet Caroline”.Zijn album:“Mick Harren zingt Willy Alberti” dat geproduceerd is door Tonny Alberti en Mick Harren is een echte aanrader voor de liefhebbers van de Nederlandse volksmuziek met nummers als “mijn zoon” “liefde” en “een glimlach van een kind” in een nieuw jasje gestoken met veel respect voor het origineel.

Mick heeft samen met Bram Koning de leader gemaakt voor de real life soap rondom “De Veerkampjes” bij SBS6 met titel “Doe Maar Gewoon” Mick Harren is al enkele keren uitgeroepen tot de “Beste Technische Zanger van Nederland” door professionals uit het vak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Twee neven die samen dromen, samen zingen en nu samen een single