in

Martin de Jager ‘Laat zich niet vertellen hoe hij leven moet’.

Martin de Jager

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Martin de JagerHallo mijn naam is Martin de Jager Geboren en Getogen in Medemblik, een leuk gezellig havenstadje in Noord Holland. Ik ben een simpel denkend persoon die graag met mensen omgaat. Van kleins af aan verslaafd aan de Nederlandstalige muziek, maar nooit nagedacht om zelf te gaan zingen.

Na een paar keer op het podium te hebben gestaan als jochie van een jaar of 15 heb ik het nooit doorgezet. Vanaf mijn 39e ben ik de draad serieus op gaan pakken en niet geheel zonder succes, wat de eerste jaren een hobby was is uitgelopen tot wekelijkse optredens door heel Nederland en daar buiten zoals Spanje en Gran Canaria.

Ondertussen heb ik 3 singels uitgebracht, de eerste is gericht aan mijn steun en toeverlaat, mijn lieve vrouw Naomi met de titel: ‘Jij bent het mooiste wat mij zomaar overkomen is’ Mijn tweede single, een duet met Gerrit Denekamp draagt de titel: ‘Wij hangen samen wel de slingers op’ , en dat kon niet missen want dat is nou juist het gene wat ik het liefst doe, feest maken.

Nu ruim 1 ½ jaar na mijn 2e single werd het tijd voor een waardige opvolger, niemand minder dan Frank Verkooyen tekende voor de productie van mijn 3e single met de toepasselijke titel: ‘‘K laat mij niet zeggen hoe ik leven moet’. Een tekst wat slaat op mijn denkwijze, hoe ik ben en hoe ik denk mede door mijn eigen levenservaring.

A.s. vrijdag 1 februari is de officiele presentatie van de nieuwe single in het Café De Nieuwe Vaart te Amsterdam van Ronald Engel (bekend als Ronald van o.a. de hit ‘Gooi je schoonmoeder uit het raam’).  Er zullen 10 live artiesten komen optreden zoals; Carlos Donkers, Anno Britting, Kimberly, Roel Britting e.v.a.  Aanvang is om 20.30 uur.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Steffan de Kust

Steffan de Kust en platenlabel Rood-Hit-Blauw gaan voor nieuw succes!

De Deurzakkers

“44 jaar” De Deurzakkers komen met nieuwe single!