in

Mart Hoogkamer tekent platencontract bij NRGY Music

Mart Hoogkamer NRGY Music

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer heeft vandaag een nieuw platencontact getekend bij NRGY Music, het label van Tom Peters. Volgens ‘De Media Meisje’ zal er binnen 6 weken een nieuwe single uitkomen van de talent volle 20 jarige zanger.

Holland’s Got Talent

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied.

Liefde van Willy Alberti

Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer ‘Liefde’  van Willy Alberti raakt hij de harten van velen. Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit.

Foto: Facebook Pagina Mart Hoogkamer / De Media Meisjes

Eerste single Mijn Droom

Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière. In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In ‘Mijn Droomuit’, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer ‘Lekker Leven’ elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017.

Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

Topper Gezocht

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000  mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena.

Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.

Mart Hoogkamer SR

Zingen zit hem in het bloed. Mart Hoogkamer senior deed in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit ‘Wij Blijven Vrienden’. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Mart Hoogkamer heeft zich anno 2018 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

Tekst: Ronne Theunis via website www.marthoogkamer.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Yves Berendse Lust

Yves Berendse brengt zelf geschreven ‘Overdoen’ op single uit!

Marco de Hollander

Marco de Hollander heeft deze week de titel ‘De Bingo Schijf’