in

Mart Hoogkamer is ‘Zomaar verliefd!’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mart Hoogkamer uit Leiden werd in 2016 tweede bij de RTL4 talentenjacht ‘Holland Got Talent’ en kan sindsdien terug kijken op een zeer succesvolle start van zijn zangcarrière. Hij kreeg al snel een platencontract aangeboden door Sony Music en via dat label verscheen de eerste single ‘Lach een beetje huilen’ een duet met de dochter van zijn grote voorbeeld ‘Willy Alberti’ Willeke Alberti.

In mijn droom

Daarna ging Mart solo verder en kwamen de singles ‘In mijn droom’, ‘Lekker leven’ en ‘Als de zon even schijnt’ uit.  Deze singles kregen veel aandacht op de vele radiozenders in Nederland en België.  Ook kwam er een grote droom van Mart uit in 2017, een eigen LIVE concert in zijn huidige woonplaats Leiden.

Zomaar Verliefd

Vanaf vandaag (vrijdag 30 maart) is het tijd voor Mart’s vijfde single met de titel ‘Zomaar Verliefd’ waarvan de tekst is geschreven door Bram Koning en de productie werd verzorgt door Hans Aalbers.  “Zomaar Verliefd” is een schitterende ballade waarmee Mart duidelijk laat horen dat hij naast de uptempo singles ook zeer zeker beschikt over de kwaliteit om een mooie ballade te zingen.

Topper Gezocht

Zaterdagavond is Mart Hoogkamer te zien in het SBS6 programma ‘Topper Gezocht’, waarin hij wil proberen de vijfde topper te worden tijdens het Live Spektakel in de Arena.  Topper Gezocht is te zien vanaf 20.00 uur op SBS6 en wordt gepresenteerd door Irene Moors.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

2 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Driekes Hoekstra: “Doe dan” uitstekende cover van grote hit “Dura”

Zangeres Doenja

Rotterdamse Zangeres Doenja plukt de dag!