in

Marlous Oosting in blijde verwachting van een tweeling

Marlous Oosting

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Marlous OostingZangeres Marlous Oosting kan haar geluk niet op laat ze ons weten.  Haar nieuwe single “Liefde van mij leven” wordt zeer goed ontvangen door de radio zenders in Nederland en België en ook haar videoclip wordt zeer goed bekeken op YouTube binnen één week al bijna 55.000 keer. Op haar Facebookpagina laat ze dan ook weten dat ze zeer dankbaar en trots is op dit resultaat.

Zwanger

Naast dat de single goed loopt kon de zangeres dinsdagavond nog meer goed nieuws bekend maken “Ik ben zwanger!” vertelde ze in het SBS6 programma Shownieuws. Het heeft lang geduurd zo’n 7 jaar via het IVF traject en nu is Marlous eindelijk zwanger en wel van een tweeling. Zelf hadden ze gedacht dat het twee meisjes zouden worden, maar tijdens de laatste echo was al te zien dat het twee jongetjes zijn. Over de namen zijn Marlous en haar partner nog niet uit, wel zijn we daar druk mee bezig.

Geboren in 1988

Marlous is geboren in 1988 en kreeg landelijke bekendheid met haar eerste single “Als hij ‘s nachts piano speelt’. In 2010 werd  Marlous voorgedragen door Corry Konings voor het Nationale Songfestival wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, Shalalie shalala ik ben verliefd”.  Verder scoorde Marlous nog met de singles “Je zeurt te veel”, “Ik spreid nu mijn vleugels uit” en “Verboden liefde”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

-1 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Marvin

Nieuwe single Marvin de Geest ‘Ik weet niet wat je doet’

Yves Berendse Lust

Yves Berendse komt met nieuwe single ‘Lust’ en meer…