in

Marianne Weber terug naar Emile Hartkamp voor nieuwe single

Duet single Marianne Weber & John de Bever

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

John de Bever en Marianne WeberZaterdagavond maakte wij al melding dat er nieuws in de lucht hing rond Marianne Weber en zojuist is bekend gemaakt in RTL Boulevard dat er weer nieuwe muziek aan komt van de Koningin van het levenslied.

Schat van mij

Samen met huisgenoot John de Bever nam ze vandaag de single ‘Schat van mij’ op, waarvan Marianne de tekst zelf schreef.  Wel moest Marianne voor de nieuwe single een drempel over want voor het eerst na jaren duikt ze de studio in bij Emile Hartkamp.  Marianne werkte in de jaren ’90 al samen met Emile, maar gingen door een vet zakelijk conflict uit elkaar.

Voor de camera van RTL zegt Marianne hier het volgende over;  “Je moet over dingen heen kunnen stappen en dat heb ik nu gedaan, Je wordt ouder en milder en dan blijft de muziek over’.

De single zal worden uitgebracht op het label van Smile Music, wanneer de single uitkomt is nog niet bekend gemaakt.

Op maandag 13 mei 2019 geven Marianne & John een groot live concert. dit doen ze in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Het wordt een compleet nieuwe show waar nu al over gesproken wordt. “Marianne & John vieren groots het levenslied”. Het wordt een avond vol hits, verrassingen en nog veel meer met natuurlijk na het concert de afterparty! De opbrengst van dit concert gaat naar het KWF.

Kaarten kunt u hier bestellen: 
https://www.ntk.nl/voorstelling/marianne-weber-en-john-de-bever-vieren-het-levenslied

Bekijk hier het nieuws item in RTL Boulevard:

‘Schat Van Mij’!… Het duet met Marianne Weber dat binnenkort uitkomt! Opgenomen in de studio van Emile Hartkamp! Benieuwd? Kijk en deel dit item in RTL Boulevard!… Ik ben zo trots als een pauw! #DuoVanHetLevenslied

Gepostet von John de Bever am Sonntag, 3. Februar 2019

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Wally McKey

Wally McKey brengt zijn 20ste single uit ‘De zon ziet nooit de nacht’

John & Rini

Nieuw feestduo John & Rini houden van Old School Carnaval