in

Lytse Hille komt met nieuwe single “Het worstenlied”

Lytse Hille

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lytse Hille Het worstenlied2017 was al meer dan een bijzonder succesvol en fantastisch muzikaal jaar voor de altijd vrolijke en symphatieke zanger Lytse Hille.

Na zijn ‘24 Billen’ was iedereen benieuwd naar de opvolger en dat werd ‘Ik Lach Me De Ballen Uit M’n Broek’ deze knalde nog over de Billen heen en zo sloot Hille het jaar heerlijk af met 2 platen die op ieder feest in Nederland de sfeer tot het gezelligste maakte. Maar ja,….. wat dan te doen met de opvolger na Billen & Ballen ? Juist het feest moet toch verlengt worden en ontegenzeggelijk is dat meer dan gelukt met Het Worstenlied.

Een aanstekelijke melodie met een tekst, die door een ieder anders zal worden uitgelegd,….. en dat was de bedoeling. Ludiek met woorden, en laat het publiek z’n werk maar doen.

Na Die Lach van mijn gezicht en Liever te dik in de kist kan deze in de muzikale polonaise aansluiten bij deze Hits en wordt het een mooie feestelijke zomer met Lytse Hille’s Worstenlied,…..en bovenal de kastelein blij want, van worst krijg je dorst.

Hieronder nog even terug kijken naar Lytse Hille zijn vorige single.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Gino Meijs

“Wat een mooie dag” voor Gino Meijs

Jurjen Koops

Nieuwe single Jurjen Koops “Ik hoor bij jou”