in

Lorenzo Nieuwenhuysen heeft deze week de Bingo Schijf

Bingo Schijf Lorenzo Nieuwenhuysen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lorenzo NieuwenhuysenLorenzo Nieuwenhuysen heeft deze week met zijn nieuwe single ‘De reden dat ik leef’ de Bingo Schijf op de Nederlandstalige zender BingoFM. Afgelopen vrijdag kreeg de zanger dit te horen in het programma ‘Marleen in de Middag’, waar hij te gast was voor een radiointerview.

Cd presentatie

De single is al wel uit maar wordt op zaterdag 4 mei officieel gepresenteerd in Club DITO te Utrecht met optredens van diverse artiesten; Daisy Talens, Lex Rietdijjk, Nelis Heesbeen, Henk Stelte, Wesley Ponsen, Jos van Schaaik, Carl JR en Michael van de Plas.

Er zijn nog enkele kaarten voor deze avond beschikbaar en kosten slechts € 15,00 p.p. en zijn verkrijgbaar bij Café ‘Ons Honk’ en Club DITO.  Of bestel ze bij Lorenzo Nieuwenhuysen

Lorenzo en Marleen Kramer

Persbericht ‘De reden dat ik leef’

‘De reden dat ik leef’ is de titel van de nieuwe single van Lorenzo Nieuwenhuysen uit Utrecht.  Na twee succesvolle uptempo singles ‘Kus me nog een keer’ en ‘Hey’ is er nu gekozen voor een zeer gevoelige liefdes ballade.

Lorenzo is super trots op zijn nieuwe single ‘De reden dat ik leef’.  Het is een Nederlandstalige bewerking van een single van Il Divo – The man you love, en het gaat over de liefde tussen twee mensen. Zij heeft van hem een ander mens gemaakt, Jij hoort bij mij …..”De reden dat ik leef ben jij!”.

Geboren in Leiden

Lorenzo Nieuwenhuysen werd 24 jaar geleden geboren in Leiden en woont tegenwoordig in de stad Utrecht. De zanger wil maar één ding en dat is de top bereiken als zanger in Nederland. Met deze nieuwe single laat Lorenzo zeker horen dat hij alles in huis heeft om zijn droom uit te laten komen.

De nieuwe single is geproduceerd door het team van Sonic Solutions uit Roosendaal. De tekst is geschreven door de Utrechtse tekstschrijver Harry Gerritsen die o.a. de laatste hit singles ‘Cafeetje’, ‘Verlegen’, ‘Ware liefde’ en ‘Wie gaat dat betalen’ van Henk Dissel schreef.

Videoclip

Naast deze top productie is er ook een bijpassende videoclip gemaakt door Showtime Den Bosch.
De single is uitgebracht op het label Sterren Music van Sterren Company / Sterren Magazine.

Vanaf vandaag is de single officieel verkrijgbaar als download single op o.a. Zazell.nl  Natuurlijk is hij ook te streamen bij Spotify, Deezer, Itunes en HitsNL

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Frans van Adrichem

Frans van Adrichem komt met nieuwe single ‘Ik wil alleen maar jou”

John Eeltink

John Eeltink maakt hedendaagse versie van oude Max Muiderman hit