in

Waar is Kees Haak ieder weekend te vinden…….

Kees Haak

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vandaag kwam de 9e single van Kees Haak uit Ieder weekendVandaag kwam de 9e single van Kees Haak uit Ieder weekend

10 september kwam alweer de 9e single van Kees Haak uit. Het nummer, getiteld Ieder weekend is geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de Soundwise Studio’s met medewerking van o.a. Marcel Schimscheimer en Jochem Fluitsma.

Vanmiddag was Kees te zien in het TV programma Tijd Voor Max op NPO1

Vanmiddag was Kees te zien in het TV programma Tijd voor Max op NPO1. Kees is ontzettend blij dat hij op de Grote Markt in Delft als openingsteaser dertig seconden van ‘Ieder Weekend’ mag laten horen in dit populaire TV programma. Hij zal dit samen  doen met het 24-koppig Delfts Dansorkest waar hij vervolgens ook nog een medley van mijn vader ten gehore zal brengen.

Ieder weekend

Wat Ieder Weekend betreft, had ik mezelf natuurlijk geen mooiere release kunnen wensen.” Een speciale boodschap wil Kees met zijn song niet overbrengen. “Als je tussen de regels door leest, zou je er wel kunnen uithalen dat je moet doen wat je leuk vindt. Met tegenzin ergens werken, om maar een voorbeeld te noemen, is bijvoorbeeld iets waarvan ik van mening ben om dit niet te doen. Ik zing zelf ieder weekend in allerlei zalen met hart en ziel. Dat is ook het liefst wat ik doe. Bram Koning, de tekstschrijver van de 25-jarige André Hazes, heeft mijn passie voor het zingen als inspiratiebron voor Ieder Weekend gebruikt. Het gaat over mijn huidige situatie, dat ik naast mijn werk in de motorzaak het land doorkruis en daarvan geniet. Het is een vrolijk, opgewekt lied.

Klik hier voor de videoclip

Kees Haak

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne Haak. Kees heeft samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters. Door de jarenlange muzikale carrière van zijn vader Nico werd muziek met de paplepel ingegeven. Na het doorlopen van zijn schoolperiode en als dienstplichtige in het leger, begint Kees de eerste stappen te zetten in de voetsporen van zijn vader en start met optredens op feestjes van familie, vrienden en bekenden, we hebben het dan over het jaar 1995. Hier is dan nog zeker geen sprake van professionaliteit maar daar komt verandering in als Kees een paar jaar later in contact komt met zijn huidige manager John van Leeuwen.

In 2008 start Kees samen met zijn broer Nico jr. een eigen bedrijf en schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Wel nam Kees diverse demo’s op maar daar bleef het wel bij.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en besluit Kees in 2015, door het contact dat hij heeft met John van Leeuwen, de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied.

Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend en zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.

Op 13 November 2016 werd er in een uitverkocht Stairway’s to Heaven in Utrecht een groot in memoriam georganiseerd voor Nico Haak waar Kees de liedjes van zijn vader zong onder begeleiding van de band Total Eclipse. Naast Kees waren o.a. ook Polle Eduard, de schrijver van veel van de liedjes van Nico Haak, en goede vriend René Karst aanwezig om Kees een hart onder de riem te steken.

Inmiddels is Kees Haak een graag geziene gast bij diverse optredens. Zo trad hij al op bij het Mega Piratenfestijn, de zomertour van radio NL, Radio Continu en was hij te gast in het radioprogramma van Tineke de Nooij en Henkjan Smits op NPO Radio 5.

Na de laatste single ‘Proost’ die in september 2018 uitkwam wilde Kees wat meer variatie in zijn repertoire. In zijn zoektocht naar nieuwe nummers kwam hij het nummer ‘7 dagen lang’ van Bots tegen. Hij paste de tekst aan en begon dit nummer te zingen tijdens zijn optredens. Dit sloeg zo aan bij het publiek dat hij in mei van dit jaar besloot het nummer uit te brengen op single.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Opvallende productie van Ray Smith ft. Le Seton

Hou me stevig vast….opvallende productie van Ray Smith ft. Le Seton

Laura Ross verrast met Maar als ik weg wil gaan