in

Jordy van den Boer komt met nieuwe single “Tikkie Tikkie”

NRGY Music

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jordy van den Boer Tikkie tikkieNa enige jaren rondwerven in de muziekwereld met een aantal succesvolle singles op zijn naam (o.a. ‘Zo Sexy’) kreeg Jordy van den Boer tot zijn vreugde een 2-jarig platencontract aangeboden bij NRGY, het label dat in de Nederlandstalige scene in hoge mate wordt gewaardeerd.

Tikkie Tikkie

De eerste single die wordt gereleased is de opvallende track ‘Tikkie Tikkie’, welke gaat over een meisje dat een behoorlijk ‘tikkie’ eigenwijs reageert, aandacht heel leuk vindt, maar toch de toenaderingen een ‘tikkie’ afhoudt. Het nummer is de Nederlandstalige cover van de track ‘Picky’ van Joey Montana die meer dan 1 miljard views heeft op YouTube.

Tom Peters

Producer Tom Peters schreef samen met Colin Heikens de tekst voor deze opmerkelijke, dansbare single en de opname was in kundige handen van Hans Aalbers.

Brabantse Boxtel

Jordy van den Boer, afkomstig uit het Brabantse Boxtel, is erg opgetogen over het resultaat van ‘Tikkie Tikkie’ en de manier hoe dit liedje is ontstaan. Het refrein blijft in je hoofd zitten na een keer luisteren.  Binnenkort zal hij met zijn nieuwe single o.a. te zien zijn in het tv-programma Hart Voor Muziek.

Videoclip

De opvallende videoclip met twee leuke danseressen erin werd vervaardigd door RedgellMedia en het resultaat mag er zijn.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Delano Bisschops

Delano Bisschops droom is mensen vermaken op feesten en partijen

Demy de Groot

Demy de Groot stijgt samen met nieuw platenlabel naar ongekende hoogte