in

Johan Kettenburg lanceert heerlijke onvervalste smartlap ‘Alles is over’

Johan Kettenburg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Johan KettenburgDe in Hilversum geboren en getogen volkszanger en ultieme vertolker van het levenslied Johan Kettenburg, lanceert zijn nieuwste single ‘Alles is over’!

Onvervalste smartlap

Voor de productie van deze heerlijke onvervalste smartlap is Johan een samenwerking aangegaan met producer Jeroen Dirksen en componist Bram Koning. Die samen reeds verantwoordelijk waren voor hits van André Hazes en Gerard Joling. De single + clip ‘Alles is over’ gaat over het verlies van zijn grote liefde die kiest voor iemand met geld. Uiteindelijk is Johan dus veel beter af en geniet weer van het leven.

Bloed, zweet & tranen

Een hoogtepunt voor hem was om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen optreden. In 2013 doet Johan Kettenburg zelfs mee aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij het dankzij een wildcard van André & Roxeanne Hazes tot de finale wist te schoppen.

20-jarige carriere

In zijn ruim 20-jarige muzikale carrière heeft hij vele succesvolle singles uitgebracht zoals: ‘Jij laat mij zien wat liefde is’, ‘Al jouw woorden zijn teveel’, ‘Als jij maar bij mij bent’, ‘Wacht nog heel even’, ‘Mijn Zoon’ en ‘Waar is het feestje’. Voor de single ‘Mij krijg je niet stuk’ ontvangt hij in 2015 zelfs de ‘Sena Demopanel Award’ tijdens de Buma-NL dag in Den Bosch.

Johan is een graag geziene zanger en zet in menige kroeg en op diverse grote podia de boel op stelten met zijn muziek. Hij is hierdoor met name een bekend gezicht geworden in niet alleen ons eigen land, maar ook in Westendorf, Spanje en zelfs Turkije.

Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Frank van Etten

Frank van Etten werkt samen met DJ Madman ‘Mijn hart gaat boem boem’

Dries Roelvink brengt samen met het Metropole Orkest Mijn Mooie Nederland uit