in

Jaman vrolijkt de nazomer op met (Numero Uno) “Wil je dansen met mij”

Jaman

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wil je dansen met mij de nieuwe single van JamanWil je dansen met mij de nieuwe single van Jaman

Wil je dansen met mij de nieuwe single van Jaman. Onder het JM Music label verschijnt de nieuwe single van Jaman. Net zoals z’n verrassende vorige single ‘Zoals ’t toen was’, is ook dit nazomers lied geschreven door Hans Louws. Ook Manfred Jongenelis heeft weer een steentje bijgedragen aan dit dansbare vrolijke nummer. Er is bewust voor gekozen om deze single (Numero Uno) “Wil je dansen met mij” niet in de zomer, maar aan het begin van de herfst te lanceren. ‘Tijdens de afgelopen zomerperiode zijn er zoveel singles verschenen dat ik samen met mijn compagnon Michael Smit heb besloten om het later uit te brengen’, meldt Jaman.

Tijdens het voorbereidende gesprek dat Jaman met Manfred Jongenelis had kwam naar voren dat de gipsy gitaar van Zonzo Basliy wel een hele leuke aanvulling zou kunnen zijn. ‘Dat was nieuw voor me. Ik had nog nooit met hem samengewerkt. Achteraf ben ik heel erg tevreden over de keuze om ‘ja’ te zeggen. Het is heel iets anders dat je van mij gewend bent, maar toch heel herkenbaar Jaman. Uiteraard heeft Manfred het accordeonwerk weer vakkundig ingespeeld. Ik voel me echt op m’n plek bij hem’, onthult Jaman.

In de clip die opgenomen is door de jongens van Smart Media Productions zie je dat Jaman als automonteur z’n stinkende best doet om een mooie meid, die met autopech de garage instapt, te versieren…..

Wie dus het liedje heeft gehoord, kan niet meer stil zitten en vraagt direct, “Wil je dansen met mij” en ben jij zijn of haar Numero Uno.

Klik hier voor de videoclip

Biografie Jaman

Jaman is geboren in Deventer en woont daar op dit moment nog steeds. Al enige jaren treedt Jaman met veel succes op in het uitgaansleven van Nederland.

In eigen beheer bracht hij reeds een aantal singles uit en maakte hij een aantal clips. Deze clips scoren allemaal hoog op YouTube. Het lied “Ik wil een goede vader voor je zijn” is zonder airplay op de radio al meer dan 160.000 keer bekeken! Ter gelegenheid van vaderdag is dit lied in juni 2011 opnieuw uitgebracht als single, maar dit keer landelijk! En met succes want diverse hitlijsten werden gehaald. En inmiddels is het nummer al meer dan 260.000 keer bekeken.

Eind augustus van 2011 verschijnt op zijn nieuwe platenlabel de single: “Gewoon weer opnieuw“. Het is een prachtige ballade die door Jaman met veel gevoel wordt vertolkt.

Begin 2012 verrast Jaman vriend en vijand met een bijzonder single. Een reggaenummer, dat door de karakteristieke stem van Jaman zeer speciaal wordt vertolkt. De titel van dit nummer is: “Dat ging snel voorbij“.

Op vrijdag 27 april wordt het eerste CD Album van Jaman aan pers en publiek gepresenteerd. De titel van het album is “In mijn dromen“.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Mike Versteeg zet zich met ‘Iedere keer’ stevig op de kaart

Alles wat ik voel de nieuwe single van Donny van der Roest