in

In The Spotlight Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SterrenMagazine.nl presenteert elke week een zanger of zangeres In The Spotlight.  We stellen deze zanger of zangeres aan u voor en stellen vragen over een eventuele nieuwe single of album en hoe het gaat met zijn of haar carrière.

Deze week zijn we langs gegaan bij de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst die afgelopen jaar alweer zijn 15 jarig artiesten jubileum vierde. Eind Maart kwam zijn nieuwe single “Trots op jou” uit. Iedereen is natuurlijk trots op iemand, Wesly is trots op zijn dochter dus vandaar deze nieuwe single!

Wesly Bronkhorst

Mogen wij u voorstellen aan Wesly Bronkhorst……..

Naam:     Wesly Bronkhorst
Artiestennaam:      Wesly Bronkhorst
Verliefd, Verloofd, Getrouwd of Single:
Geboren:  23 oktober 1982     Woont nu in:  Amsterdam
Website:     www.weslybronkhorst.nl
Facebook:     Wesly Bronkhorst
Boekingen Wesly Bronkhorst:     WB Entertainment 06-31182404

Hoe gaat het nu met Wesly Bronkhorst?

Het gaat geweldig met me.

Hoe is het allemaal begonnen voor Wesly Bronkhorst?

Als kind was ik al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield ik er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef ik thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil ik dat nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, ik wil mezelf graag onderscheiden.”

Afgelopen jaar (2017) zat je 15 jaar in artiestenvak, hoe kijk je terug op die 15 jaar?

Met heel veel plezier en trots.
Bekijk hieronder de beelden van het live concert 15 jaar Wesly Bronkhorst in het concertgebouw!

Wat is het mooiste moment voor jouw geweest in 15 jaar Wesly Bronkhorst?

Ieder Optreden dat ik mag doen is een mooi moment, maar natuurlijk zijn de optredens in een volle Amsterdam Arena ter nagedachtenis aan André Hazes, Carré en natuurlijk mijn eigen jubileumconcert in een uitverkocht Concertgebouw hoogtepunten.

Sinds 21 maart is de nieuwe single ‘Trots op jou’ uitgekomen, waar gaat deze single over?

Die gaat over iedereen en ieder moment waar je trots op kan zijn. Dat is voor iedereen anders. Voor mij is dat natuurlijk mijn dochter.

Hoe zijn jullie op het idee gekomen met de foto’s van fans in de videoclip?

Dat idee is ontstaan tijdens het management overleg. Het leek ons leuk om de fans waar ik ook heel trots op ben te betrekken bij de clip. Ik ben dan ook heel trots op het resultaat.

‘Zal ik jou ooit nog zien’ was de voorloper van de nieuwe single ‘Trots op jou’!  Dat deze single even op zich liet wachten kwam omdat de lat voor de nieuwe single weer een stapje hoger moest liggen staat te lezen in het persbericht.  Wat maakt dat stapje hoger weer met de nieuwe single?

Dit is de eerste single waar we zelf de tekst en muziek voor geschreven hebben. Zoals jullie misschien weten schijf ik de meeste teksten van mijn nummers samen met mijn manager Raymond de Bruijn. Vaak was dat op een bestaande melodie, maar voor dit nummer hebben we dus ook de muziek geschreven en dat is wel heel bijzonder.

Kan de opvolger van ‘Trots op jou’ over een aantal maanden de lat nog hoger krijgen volgens jou, want dit is toch wel een super plaat die je nu hebt uitgebracht?

Dat hoop ik wel, maar laten we eerst nog maar even genieten van ‘Trots Op Jou’

Wesly Bronkhorst

Komt er dit jaar nog een nieuw album uit van Wesly Bronkhorst?

Ik heb natuurlijk net mijn jubileumalbum ‘15 jaar Wesly Bronkhorst’ uitgebracht. Een album met vijftien bestaande nummers van de afgelopen 15 jaar en vijftien nieuwe nummers. Dit album gaat heel goed. Uiteraard zal er weer een nieuw album komen maar of dat dit jaar al is weet ik nog niet. Maar dat er een nieuw album gaat komen is wel zeker.

Wesly Bronkhorst album

15 Mei 2017 was je jubileumconcert in het Concertgebouw, hoe kijk je daar op terug?

Met heel veel trots. Een droom die uitgekomen is. Dit kan je dus met vijftien jaar hard werken bereiken. Alles natuurlijk ook dankzij mijn fans. Zonder hun had dit nooit mogelijk geweest. Ik ben ze daar dan ook heel dankbaar voor.

Zijn er al plannen voor een nieuw LIVE concert?

Jazeker. We zijn met ons team druk opzoek naar een geschikte locatie. Als mijn fans een idee hebben hoor ik dat graag en kunnen ze me mailen naar info@wbentertainment.nl

Wat voor dromen/wensen heeft Wesly Bronkhorst nog?

Oh ik heb er nog heel veel en ik weet na het jubileumconcert in het Concertgebouw van Amsterdam dat als je iets heel graag wilt dat ook zeker te bereiken is.

Heb je ook grote voorbeelden in de muziek wereld, zoja welke en waarom?

Ik luister veel naar muziek van Celine Dion, Charles Aznavour. Dat zijn natuurlijk grootheden in de muziek. En als je dichter bij huis bedoeld dan Blof en natuurlijk André Hazes.

Voor mijn radio programma ‘Arjan in de middag’ op de Utrechtse zender BingoFM mag je een top3 samenstellen van jouw favoriete Nederlandstalige platen.  Hoe ziet jouw top3 eruit en geef een reactie bij elke favoriete plaat?

  • Blof – Zoutelande
  • 3J’s – Dromen
  • Andre Hazes – Ik Leef Mijn Eigen Leven.

Met wie zou je nog wel eens een duetsingle willen opnemen en waarom met die persoon?

Ik heb tijdens mijn jubileumconcert een prachtig duet gezongen met Berget Lewis. Dat nummer heb ik ook samen met Ray geschreven.

Wij willen Wesly Bronkhorst bedanken voor dit leuke interview met SterrenMagazine.nl
Nel van Olm bedankt voor het regelen voor dit interview!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

3 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Zangeres Doenja

Rotterdamse Zangeres Doenja plukt de dag!

Michael Duijts

Debuutsingle Michael Duijts ‘Duizend mooie vrouwen’