in

Hou me stevig vast….opvallende productie van Ray Smith ft. Le Seton

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Opvallende productie van Ray Smith ft. Le SetonOpvallende productie van Ray Smith ft Le Seton

Een opvallende productie van Ray Smith ft Le Seton. Het was Rosina Louwaars van de uit de jaren 70 afkomstige Nederlandse popband Harmony die Ray Smith op het idee bracht om iets met een oorspronkelijk Frans liedje te doen. Rosina beheert tegenwoordig in Spanje een studio en Ray was daar toevallig tijdens zijn vakantie. De track ging vervolgens mee naar de studio van Laurens van Wessel.

Volgens Ray is het een heel aanstekelijk leuk deuntje

Volgens Ray is het een heel aanstekelijk leuk deuntje dat in je hoofd blijft hangen. Ook Laurens was erg enthousiast. Hij gaf aan dat het nummer er zich voor leende om uit te bouwen tot een mooi eigentijds lied. De tekst heb ikzelf geschreven en gaat over een meisje die ik heb ontmoet en niet meer kwijt wil raken…..dus moet ik haar maar stevig vast houden, meent Ray.

Omdat Ray het idee had om aan het lied een andere draai te geven nam hij contact op met Eric Le Seton. Deze in de urban- en rapscene bekende muzikant leerde hij kennen tijdens het TV programma All Together Now waar beiden deel uitmaakten van de jury. Gelukkig wilde hij meewerken en in zijn studio nam hij zijn gedeelte op die vervolgens door Laurens verwerkt is in de finale versie. Het complete team is erg tevreden over het eindresultaat, glundert Smith.

De opnames van de clip vonden plaats bij Studio 69 in Zegge, het domein van Laurens van Wessel. Het complete proces van schrijven tot het opnemen van de single wordt in beeld gebracht.Ray: En als je goed kijkt, zie je aan de wand een groot aantal Gouden Platen van Frans Bauer. Hij neemt ook hier z’n producties op.

Beluister het nummer via Spotify

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Sill Lamers zet met 2.0 versie van nieuwe single mooi resultaat neer

Waar is Kees Haak ieder weekend te vinden…….