in

Hitgevoelige nieuwe single voor Dennis Baars

Dennis Baars

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuwe single voor Dennis BaarsNieuwe single voor Dennis Baars

Dennis Baars is geen onbekende. Eerder maakte hij deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde met ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière en bracht i.s.m. Edwin van Hoevelaak zijn single ‘Het Ritme Van De Liefde’ op de markt. Nu is het tijd voor een volgende stap. Met het succesvolle producersteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Ferry de Lits e.v.a.) is Dennis de studio ingedoken met de uitstekende nieuwe single ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ als resultaat. De single verschijnt via Hit It! Music en de bijbehorende videoclip is volop te bewonderen op de clipkanalen. ‘De Mooiste Dat Ben Jij‘ is natuurlijk te streamen en te downloaden via Spotify, Deezer, HitsNL, Apple Music, iTunes etc. (www.dennisbaars.com)

Bekijk hier de videoclip van Dennis Baars ‘De Mooiste Dat Ben Jij’

Biografie

Dennis Baars is een opvallend talent in de vaderlandse muziekwereld. Met zijn pas 25 jaar en woonachtig in IJsselstein heeft hij de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht. Zingen zit Dennis Baars in het bloed. De sympathieke en energieke Nederlandstalige zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz.

Naast zijn optreden op feesten, partijen en diverse grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, het Tros muziekfeest op het plein en een uitverkocht Gelredome, heeft Dennis ook meegedaan aan diverse talentenshows op tv. In 2013 aan Bloed, zweet en tranen, in 2014 was Dennis finalist in het tv programma Beat IT, waar hij met Gerard Joling een duet zong.
in Top 20! Van 2015 -2017 was Dennis onderdeel van de jongensgroep ‘Stad en Land’, onder het label Dino Music. De singles ‘Kom maar op’ , ‘Lieveling’ en ‘Geloven’ werden goed ontvangen en waren daarmee regelmatig op de landelijke radio en tv te horen en zien.
In het voorjaar van 2017 deed de jongensgroep nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent. Stad en Land strandde in de halve finales. Helaas eindigde Stad en Land in 2017.

In 2018 een volgende stap in de carrière van Dennis Baars. “Het ritme van de liefde’ is de titel van de eerste solo single na het Stad en Land avontuur. Het lied is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De clip is geproduceerd door Frank Swenne.
Dennis Baars is met deze single weer helemaal terug in de muzikale schijnwerpers.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Kevin

Volkszanger Maico werkt aan nieuwe muziek

Nieuwe singgle Jamie van Boxtel ‘Lach en leef met Elkaar