in

Maakt de nieuwe single van Henk Robbemond hem “Gelukkig”?

Henk Robbemond

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Henk Robbemond is Gelukkig

De nieuwe single Henk Robbemond heet Gelukkig

De nummers “Ik vraag u liever heer”, “Weet jij morgen mijn naam nog” en “Apart gevoel 2.0” hebben Henk Robbemond flink op de kaart gezet. Nu is het voor Henk Robbemond tijd voor de single Gelukkig.

Deze is opnieuw in samenwerking met Nationale Artiestenparade opgenomen en uitgebracht. Voor deze vrolijke en gezellige knaller is gekozen om het nummer “Fernando” van ABBA als basis te nemen. Deze is compleet onder handen genomen door Frank Verkooyen en naar de stijl van Henk gemaakt.

Deze verrassende track is er een die we de komende periode goed in de gaten moeten houden.Want dit is weer een heel aanstekelijke en kwalitatief hoge single die zijn aandacht zeker wel zal gaan krijgen.

Biografie

De in Dordrecht geboren en getogen Henk Robbemond (1968) is al vanaf zijn 12e jaar in de muziek actief als feest en volkszanger en trompettist. In mei 2017 ging zijn muzikale droom in vervulling: de release van zijn debuutsingle ‘Ik Vraag U Lieve Heer’. Op 20 oktober kwam de opvolger ‘Waarom, waarom, waarom’ uit.

Door zijn debuut single “ik vraag u lieve heer” is zijn zangcarrière in een stroomversnelling geraakt. Inmiddels is Henk een graag geziene zanger in geheel Nederland maar ook in België en Spanje is Henk al vaak geboekt. Zo staat hij gemiddeld 2x per jaar in Benidorm.

In het dagelijks leven runt Henk samen met z’n vrouw Body & Mind Centre Difference in hun fitnesscentrum in Dordrecht. In het weekend is dit fitnesscentrum s ‘avonds gesloten en kan Henk zich bezighouden met z’n zangcarrière. Dan geeft hij gas op het podium en daar geniet hij met volle teugen van.

Bekijk hier de clip van Henk Robbemond

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Christa Kerdijk Jij bent wat ik wil

Christa Kerdijk brengt nieuwe single ‘Jij bent wat ik wil ‘ uit bij Rood-Hit-Blauw

Julian Stuiver NU

De nieuwe single ‘Nu!!” van Julian Stuiver