in

Henk Damen vraagt zich af ‘Hoe zit het nou met ons’

Henk Damen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Henk Damen2018 gaat bij volkzanger Henk Damen de boeken in als een onvergetelijk jaar.  Zo stapte hij op 15 juni in het huwelijksbootje met de liefde van zijn leven ‘Nathalie’ en scoorde hij een dikke hit met de single ‘Trouw met mij’.

Nu aan het einde van het jaar komt de Brabantse zanger met een nieuwe single ‘Hoe zit het nou met ons?’.  Tekst en muziek zijn afkomstig van Henk’s vaste producer Tom Peters en de opnames vonden plaats in de studio van Hans Aalbers te Nederhorst Den Berg.

‘Hoe zit het nou met ons’ is een leuke uptempo foxtrot, waarin Henk zich afvraagd of zij nog net zo gek op hem is al hij op haar……… De single komt officieel uit op donderdag 27 december maar is nu exclusief te beluisteren op HitsNL en verkrijgbaar op Itunes.

Henk Damen doet het dit jaar ook erg goed in de TV Oranje Top 1000. Met zijn single/clip “Trouw met mij” heeft hij een eervolle tweede plaats in de lijst achter Wesly Bronkhorst met zijn hit ‘Trots op jou’.  De zingende oud-profvoetballer is tevens de meest voorkomende artiest in de lijst, met maar liefst 39 noteringen. Hij wordt op de voet gevolgd door provinciegenoot Henk Bernard, die in totaal 29 noteringen binnenhaalde.

Ook met het platenlabel Bling Music gaat het erg goed. Voorkomend jaar staat er weer veel te gebeuren met bestaande talenten en nieuwe talenten die onlangs tekende bij Bling Music.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Gerrit Denekamp

De beste wensen van Gerrit Denekamp

Joey Bos

De beste wensen van Joey Bos