in

Henk Damen gaat 15 Juni trouwen & groot succes in Duitsland!

Henk Damen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Henk DamenOp vrijdag 15 juni a.s. gaat Henk Damen bekent van de singles “Laat mij alleen”, “Ik heb de hele nacht gedroomd” e.v.a. trouwen met zijn grote liefde Nathalie!

Tom Peters

Dit was voor hem de reden om zijn producer Tom Peters te vragen een liedje te schrijven met een soort huwelijksaanzoek er in verwerkt.  Het resultaat hiervan is de titel ‘Trouw Met Mij’ geworden.

De opname en het arrangement is, zoals gebruikelijk bij Henk Damen, gemaakt door Hans Aalbers Recordings te Nederhorst Den Berg.

Nathalie

Zijn vriendin Nathalie speelt de hoofdrol in de bijbehorende videoclip. De videoclip is regelmatig te zien op o.a. TV Oranje maar ook op YouTube.  De komende weken is Henk te zien met de titel ‘Trouw Met Mij’ in het TV programma Hart Voor Muziek.

Succes in Duitsland

Henk timmert sowieso goed aan de weg op dit moment.  Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland is Henk een graag geziene artiest maar dan onder de naam Henk van Daam.  Vorige week kwam hij als hoogste nieuwkomer met een Duitse vertaling van Lobo’s hit ‘Baby I Love You To Want Me’ in de Duitstalige Top 20 van Radio Paloma in Berlijn. De Duitse titel is ‘Baby Du Bist Nicht Alleine’.  Deze week staat hij met de Duitstalige single op nummer 4…. en dat tussen de grote Duitse sterren zoals Helene Fischer, Christian Lais en Semino Rossi en daar is Henk trots op!

Radio Paloma

Henk Damen (van Daam)  gefeliciteerd met dit Duitse succes namens Sterren Magazine.

Hier onder kunt u kijken naar de Duitse HIT clip en de Nederlandse single “Trouw met mij”!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

0 points
Upvote Downvote

Geschreven door Arjan

Dennis Baars

Dennis Baars komt met solo single “Het ritme van de liefde”

Johan Moreno

Johan Moreno geeft de liefde een kans!