in

Hans Steiger geeft ’Meisjes’ een facelift m.m.v. Nomad van de GipsyMaffia

Hans Steiger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hans Steiger

Bij The Boom! Music in Breda heeft Hans Steiger z’n nieuwe single ‘Meisjes 2.0’ opgenomen. Al ruim vijf jaar werkt hij met veel plezier samen met producer Frank Verkooyen. Volgens Hans levert hij kwaliteit van de bovenste plank. ‘Dat heeft hij bewezen met de productie van een groot aantal singles en het debuutalbum ‘Niemand zo lief’ dat vorig jaar verscheen’.

Hans kijkt vaak met plezier terug op de Nederlandstalige hits van een aantal decennia geleden en dan in het bijzonder als deze zijn vertolkt door artiesten uit zijn geboortestad Haarlem. Een voorbeeld hiervan is het nummer ‘Meisjes’ van Rob Zorn uit 1991. Dit heeft hem doen besluiten het nummer ‘Meisjes’ in een hedendaags jasje te steken.

‘Rob had er destijds een leuk hitje mee te pakken en misschien lukt dat ook met de  ‘Meisjes 2.0’ versie. Ook ben ik blij met de samenwerking met Nomad van de GipsyMaffia. Zijn rap-aandeel geeft dit nummer zijn eigentijdse sound’, meent de 47 jarige zanger uit Haarlem.

De clip levert volgens de entertainer ook hilarische beelden op. Samen met z’n vaste clipregisseur Karl Kaspers van Kaska Producties toog hij naar boksschool Gym Industries in Haarlem. Uiteraard verschijnen een aantal meisjes ten tonele die Hans een lesje leren. Hij wordt in de ring behoorlijk te grazen genomen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Arjan

Tony van den Dungen

Tony van den Dungen kondigt nieuwe single aan ‘Ik wil dat je gaat’

Erwin Fillee

Erwin Fillee met vrolijke voorjaarssingle ‘Nachten van Parijs’