in

Gerard Palts brengt ode aan het uitgaansleven met nieuwe single!

Gerard Palts

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gerard PeltsGerard Palts is allang geen onbekende meer in de Nederlandse artiestenwereld. De Apeldoorner werd bekend met ‘Jongen van de Handel’ en bracht daaropvolgend ‘Julietta’ en ‘Jij Bent Een Golddigger’ uit. Nu is het tijd voor een nieuwe single: ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’!

Het is alweer vijf jaar geleden dat Gerard met het idee kwam om een kroegnummer te maken. Dit resulteerde in het nummer ‘Sientje’, dat Gerard exclusief maakte voor het gelijknamige Apeldoornse café. Inmiddels zijn we, zoals gezegd, vijf jaar verder en heeft Café Sientje haar deuren gesloten. Desondanks werd het nummer nog regelmatig aangevraagd en dat deed Gerard ertoe besluiten om de meezinger officieel uit te brengen in een nieuwe versie: ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’. ‘Het nummer is een ode aan het uitgaansleven, waar ik als zanger wekelijks deel van uit mag maken’, zegt de 37-jarige zanger zelf over zijn nieuwe single. Kenners omschrijven ‘Ik Ga Vanavond Weer Stappen’ als een krachtige, opzwepende, swingende, uptempo popsingel.

Het nummer komt uit de pen van Frank van Etten en is gecomponeerd door Manfred Jongenelis en Ruud Sligchers. Holland Music Promotions verzorgt de promotie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wat vind u van dit bericht?

Geschreven door Kevin

Popgroep STORM maakt Schlagermuziek stoer!

Ron de Ridder viert de zomer met ‘Had jij niet die mooie blauwe ogen’