Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Biografie

Frits Broer is op 7 mei 1991 geboren en opgegroeid in Amersfoort. Dat hij van theater en muziek houd was op jonge leeftijd al zichtbaar. Met kerst een voorstelling voor de familie met eigen gemaakte liedjes en grapjes. Ook deed hij op 12 jarige leeftijd mee aan school Idols waar hij de eerste prijs won met het lied de clown van Ben Cramer. 

Later rond Frits zijn 18e nam hij een aantal zanglessen en deed hij actief mee in verschillende buurt verenigingen waar zang en theater zeker van pas kwamen. Hij heeft 1 van zijn vele grote dromen waargemaakt: Een optreden in Carré Amsterdam. 

Nu er nog vele wensen en dromen open staan voor Frits komt er een eerste echte eigen single. Nu of ooit wat tevens goed past bij zijn levensmotto. Maak het onbereikbare, bereikbaar en pak het nu of ooit. Verwacht word deze single in Dec 2016. En een groot voordeel’ Frits Broer en stilzitten gaat niet samen. Dus er komt nog veel meer!

Informatie

Voor boekingen en informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Wij nemen spoedig contact met u op om de boeking met u door te spreken en eventueel te bevestigen.

Videoclip

Persfoto

Frits Broer

Meer informatie

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.